![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
eu sincer nu am gasit decat o singura aeroterma .. care avea si aceea piesa .. si nu vinde separat piesa .deci in alta parte o sa caut .. sa o cumpar de noua ... sincer nici nu stiu cum se numeste piesa ...ca sa stiu sa caut m-am uitat pe cea originala ... intradevar are o eticheta unde erau trecute ceva coduri dau nu se mai vad . ms
|
Salut baieti sunt si eu proaspat posesor de urs de aproximativ 1luna jumate. L-am luat cu inchizatorul de la torpedo lipsa si nu gasesc sa cumpar.Ar putea cineva sa ma ajute si pe mine? si mai am nevoie de suportii aia de la far.Are 3 tije cu reglaj de plastic pe care nu le-am primit cand mi-a dat farul baiatul (am luat masina cu filtru iesit in locul farului de lunga) si vreau sa il pun la loc ca se ia mereu politia de mine. Platesc daca e nevoie. Va multumesc anticipat
|
Quote:
|
Am si eu nevoie de un ochelar far stanga , oglinda dreapta si amortizor capota .Va sunt recunoscator
|
Quote:
PS: am eu contracost ochelar far stānga si oglinda dreapta(cred,trebuie sa verific) iar telescop de capota mai bine cumperi nou,foarte rar gasesti in stare buna. |
2 Attachment(s)
ofer 4 fetze de usi gri momentan alea dupa fatza sunt inca pe masina dar pana sambata le dau jos si posibil si o pereche de ceasuri bord erau functionale parca dar nu sunt chiar asa aspectoase ar mai fi acarete dar nu-mi vin in minte acum
|
ceasurile sunt de 6 cilindrii/7000Rpm?
Mersi |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Donez bara fata pt e30 din 90. Este sparta intr-un colt si vine fara bandouri!
Valabil pentru Constanta timp de o saptamana! |
cine ma poate ajuta si pe mine cu fusta de bara fata si 2 fete de usi pt coupe dau o bere sau 15 k fusta fata mi-a furato
|
Are cineva o volanta de 320i/323i, cea de 6,5kg?
Nu cer sa imi fie donata, ci vanduta! |
cumpar fete de usi negre in stare buna pt E30 coupe ..:-)
|
Quote:
0766278906 e nr meu |
Quote:
|
am eu fete de usi pt e30 130 lei toate 4 in perfecta stare
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning