Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

Nosfer 21-05-11 00:02

re: E36 - DARTH VADER

pe finalul lunii va si iesi de la vopsit ? :D

RIcKO 21-05-11 00:04

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4340249)
pe finalul lunii va si iesi de la vopsit ? :D

nope , cam prin 15 luna viitoare ...asa e pontul :D:D:D, nu ma grabesc ca oricum la garaj ajunge, plus ca mai are motzu de ingalbenit proiectoare, faze lungi , etc :D

Nosfer 21-05-11 00:09

ohooo, inca o luna. Lasa ca pentru lucrurile cele mai bune merita sa astepti.

RIcKO 21-05-11 00:13

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4340271)
ohooo, inca o luna. Lasa ca pentru lucrurile cele mai bune merita sa astepti.

inca nu m-am decis la culoarea jantelor ...masina va fii 100 la 1000 neagra ( vorba aia ..superdarkblack) iar la jante ori un verde limon ori auriu ( miezul) si buza polishata , ma tot uit la poze cu fel si fel de culori pe jante si intre astea 2 a ramas sa aleg

bogdan.t 21-05-11 12:35

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4340277)
inca nu m-am decis la culoarea jantelor ...masina va fii 100 la 1000 neagra ( vorba aia ..superdarkblack) iar la jante ori un verde limon ori auriu ( miezul) si buza polishata , ma tot uit la poze cu fel si fel de culori pe jante si intre astea 2 a ramas sa aleg

deci masina esti 10% ca o vopsesti neagra numai ? :lol: :-P

RIcKO 21-05-11 17:03

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4341028)
deci masina esti 10% ca o vopsesti neagra numai ? :lol: :-P

1000 in 100 :D

bogdan.t 21-05-11 17:04

asa da :lol::lol:

RIcKO 23-05-11 21:26

Dupa 7 ani de activitate pe forumul 4T azi e timpul sa trag perdeaua , incepand de azi nu voi mai posta absolut nimic pe acest forum plin de rahati , oameni de nimic, un forum care e mai mult mort decat viu , plin de invidie si ranchiuna , deci ca prin urmare va rog sa stergeti absolut tot topicul ( si nu zice nu ca stiu ca se poate ) , banati userul asta si apoi dragi moderatori dceti-va dracului .... multumesc

Unele persoane se exclud din textul de mai sus si doresc sa le multumesc pt sfaturi ( bune,rele )

SAX1987 23-05-11 21:38

Pai ce ai patit ?:shock::shock:

EmyM6 23-05-11 23:33

ce s-a intamplat?:(

VladM 23-05-11 23:39

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4346353)
Dupa 7 ani de activitate pe forumul 4T azi e timpul sa trag perdeaua , incepand de azi nu voi mai posta absolut nimic pe acest forum plin de rahati , oameni de nimic, un forum care e mai mult mort decat viu , plin de invidie si ranchiuna , deci ca prin urmare va rog sa stergeti absolut tot topicul ( si nu zice nu ca stiu ca se poate ) , banati userul asta si apoi dragi moderatori dceti-va dracului .... multumesc

Unele persoane se exclud din textul de mai sus si doresc sa le multumesc pt sfaturi ( bune,rele )

Da asa faci ? Iti aduci aminte cand am zis eu aceleasi chestii si am vrut sa fac acelasi lucru ? Si iti aduci aminte ce mi-ai spus ? Sa nu bag in seama toti fraierii si sa imi vad de treaba mea,asta am facut,asa ca fa si tu asta,sunt si oameni pe forumul asta. Iti dau acelasi sfat care mi l-ai dat si tu ! Stiu ca sunt multi care sufera de ei dar in viata de zi cu zi is niste rahati si unii moderatori care pentru aceasta "functie" sunt niste zei in fata tuturor,dar nu dau 2 lei pe ei,ma doare fix in p*la pentru ca stiu ca in viata de zi cu zi chiar daca am varsta care o am sunt mult mai sus ca ei si sunt niste fraieri in fata mea care nu ar spune nimic niciodata,dar asta e viata,asa ca dati doula palme si revino-ti fratele meu :))

DaNn.ZyX 23-05-11 23:39

I s-a pus pata si s-a terminat !:shock::2gun::nervious: dar isi revine el pana maine :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bogdan.t 24-05-11 19:21

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4346703)
Da asa faci ? Iti aduci aminte cand am zis eu aceleasi chestii si am vrut sa fac acelasi lucru ? Si iti aduci aminte ce mi-ai spus ? Sa nu bag in seama toti fraierii si sa imi vad de treaba mea,asta am facut,asa ca fa si tu asta,sunt si oameni pe forumul asta. Iti dau acelasi sfat care mi l-ai dat si tu ! Stiu ca sunt multi care sufera de ei dar in viata de zi cu zi is niste rahati si unii moderatori care pentru aceasta "functie" sunt niste zei in fata tuturor,dar nu dau 2 lei pe ei,ma doare fix in p*la pentru ca stiu ca in viata de zi cu zi chiar daca am varsta care o am sunt mult mai sus ca ei si sunt niste fraieri in fata mea care nu ar spune nimic niciodata,dar asta e viata,asa ca dati doula palme si revino-ti fratele meu :))

+1

si nu-i baga pe toti in seama ;) sper sa iti schimbi decizia!

RIcKO 24-05-11 20:51

2 Attachment(s)
da , aveti dreptate , va multumesc frumos pt sustinere ...prin 15 va fi scoasa de la vopsit

RIcKO 24-05-11 21:43

in continuare caut o grila facelift +nari ......

All times are GMT +2. The time now is 06:50.

- Copyright 2026 4Tuning