![]() |
Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si inca ceva...peste tot ai pronuntat cuvinte de genul...tipla...impecabila...trage de rupe..chiar si acum ai zis ca a plecat perfecta de la tine...samd... sper sa nu ma intelegi gresit...personal..nu am nimic cu tine...nici nu am de gand...doar ca aroganta ta depasea cu mult starea masinii... sunt destui useri modesti aici care au incercat sa i-ti dea un sfat bun in legatura cu masina...sunt multi pe care i-ai provocat ..dar putini au avut ocazia sa se dea cu tine... si eu am cumparat masini in stare proasta...dar cel putin cei care mi-au vandut ceva mi-au zis cu modestie defectele masinii... nu am zis ca masina e rupta sau plina de rugina..fiindca atunci chiar as vorbi in nestiinta....dar pacat ca a stat in maini nepotrivite...cred ca am spus tot! @Klubbed...bafta cu ea si buzunare pline! |
am testat-o si i-am puscat radiatoru si paleta de la bimetal (a dat motoru in radiator cand eram de-a latu)
motorul nu mi se pare sa traga de 190 de cai sincer... fac o compresie sa vad daca mai merita investit in asta si daca e ok fac revizia+suporti motor si cutie(poate vindec si timoneria cu chestia asta)+conversie pe termocupla si dupaia il calaresc, nu mai vreau surprize Mersi Calin! :-) |
Quote:
|
Masina eu am luat-o de la tn si era vraiste interioru a 3 a caraia la blana cand bagai cauciucurile numai zic plafonu praf scaunele alea din piele alba numai zic in ce stare era jegoase crapate vraiste sa numai zic cum erau trase geamurile electrice numai suferi pe aici de masina aia ca era impecabila ca nu era
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa incep asa ca sa nu ne certam pe aici ca nu am chef de certuri masina am luat-o noaptea si nu sa vazut prea multe in loc de butuc la cheie iai pus scoci,cauciucurile erau vraiste,plafonu si interioru stii prea bine cum era nu are rost sa mai vb janta era sparta si ai vopsito neagra ca sa nu se vada ,de fiscal ce pot sa zic poti sa il tii u sau prietenu tau dak ai asa multi bani sa platesti impozit si amenzi masina nu mai e la mn asa ca numai vb aiurea ca masina nu a avut aia si aia masina e veche si a avut defectele ei ca toate masinile.
|
ti-am zis sa pui fiscalu pe fan curier cu ramburs 400ron dak tia fost lene sa mergi pana la fan sa il pui ata e !
|
Guys .. chill ca nu e bine, continuati discutia prin P.M. / Yahoo Messenger / telefon
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |