Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

kyler_iulian 06-07-11 22:53

Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by lopezz (Post 4389565)
ursariii:)) care-ti dau pachetu de mt 1 ..haide ..sticle goale cumparaaaamm =
)) . ce mai zici kylere?ne-ai tradat ..ti-ai tras motor

ma ce sa zic dupa cum vezi nu prea mai mi-am batut capul pe aici pe forum , ursul pag la-m vandut de mult , motor nu mi-am luat acum am motoare de 8 ani cu asta ma ocup ... acum am ramas cu vpy care inca mai lucrez pe la el , am pus un 3,5 sa vad cum se comporta dar nu cred ca e treaba , acum sa vedem ...

kyler_iulian 06-07-11 22:58

Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 4389074)
una din masini s-a vandut....si tin sa precizez ca nu e deloc tipla cum zicea el....noroc ca a ajuns pe maine bune....la masina este foarte mult de lucru!..un lucru nu statea bine pe ea...
probabil in cea care a ramas la el a pus mai multa pasiune:???:

masina de la mine a plecat in stare perfecta , nu vb fara sa sti , intreaba prin cate maini a mai trecut dupa ce am dato eu , si inca ceva , nu am pronuntat niciodata cuvantul TIPLA.

Calin_CGM 06-07-11 23:56

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4448485)
masina de la mine a plecat in stare perfecta , nu vb fara sa sti , intreaba prin cate maini a mai trecut dupa ce am dato eu , si inca ceva , nu am pronuntat niciodata cuvantul TIPLA.

tocmai...ca nu vorbesc in nestiinta...masina de la tine a plecat vai si amar...restul au muncit sa o readuca pe linia de plutire....sa nu mai zic,..interior praf..improvizatii peste improvizatii...
si inca ceva...peste tot ai pronuntat cuvinte de genul...tipla...impecabila...trage de rupe..chiar si acum ai zis ca a plecat perfecta de la tine...samd...
sper sa nu ma intelegi gresit...personal..nu am nimic cu tine...nici nu am de gand...doar ca aroganta ta depasea cu mult starea masinii...
sunt destui useri modesti aici care au incercat sa i-ti dea un sfat bun in legatura cu masina...sunt multi pe care i-ai provocat ..dar putini au avut ocazia sa se dea cu tine...
si eu am cumparat masini in stare proasta...dar cel putin cei care mi-au vandut ceva mi-au zis cu modestie defectele masinii...

nu am zis ca masina e rupta sau plina de rugina..fiindca atunci chiar as vorbi in nestiinta....dar pacat ca a stat in maini nepotrivite...cred ca am spus tot!

@Klubbed...bafta cu ea si buzunare pline!

Klubbed 07-07-11 01:08

am testat-o si i-am puscat radiatoru si paleta de la bimetal (a dat motoru in radiator cand eram de-a latu)
motorul nu mi se pare sa traga de 190 de cai sincer...
fac o compresie sa vad daca mai merita investit in asta si daca e ok fac revizia+suporti motor si cutie(poate vindec si timoneria cu chestia asta)+conversie pe termocupla si dupaia il calaresc, nu mai vreau surprize

Mersi Calin! :-)

kyler_iulian 07-07-11 10:21

Quote:

Originally Posted by Klubbed (Post 4448659)
am testat-o si i-am puscat radiatoru si paleta de la bimetal (a dat motoru in radiator cand eram de-a latu)
motorul nu mi se pare sa traga de 190 de cai sincer...
fac o compresie sa vad daca mai merita investit in asta si daca e ok fac revizia+suporti motor si cutie(poate vindec si timoneria cu chestia asta)+conversie pe termocupla si dupaia il calaresc, nu mai vreau surprize

Mersi Calin! :-)

nu inteleg ce sa intamplat cu motorul de pe masina aia ca mergea absolut k nou , k sa-ti dau ceva repere , am facut cu ea cand era la mine seat leon turbo de 200cp , bmw e46 330i , mercedes compresor , skoda rs , ford probe [fara probleme] audi a4 1.8 turbo dus pe la 220cp din ce spunea baiatul , etc , app de interior ce are acum ? ca tot vad ca se spune ca e terminat , crede-ma ca am dato cu interior de piele si k defecte era decat scaunul de la sofer mai uzat , in rest era perfect , si la jante eu nu le-am facut absolut nimic nu am sudat nimic , masina avea grup blocant 4,45 raport, mergea maxim top speed pe 400m 180km ! sa-i faci ceva poze ca sunt curios cum mai arata ...

Dragos0 07-07-11 11:24

Masina eu am luat-o de la tn si era vraiste interioru a 3 a caraia la blana cand bagai cauciucurile numai zic plafonu praf scaunele alea din piele alba numai zic in ce stare era jegoase crapate vraiste sa numai zic cum erau trase geamurile electrice numai suferi pe aici de masina aia ca era impecabila ca nu era

DEVIL's Style 07-07-11 11:54

Quote:

Originally Posted by Dragos0 (Post 4449275)
Masina eu am luat-o de la tn si era vraiste interioru a 3 a caraia la blana cand bagai cauciucurile numai zic plafonu praf scaunele alea din piele alba numai zic in ce stare era jegoase crapate vraiste sa numai zic cum erau trase geamurile electrice numai suferi pe aici de masina aia ca era impecabila ca nu era

Va-ti gandit ca poate in conceptia lui asta inseamna impecabil?

kyler_iulian 07-07-11 15:56

Quote:

Originally Posted by Dragos0 (Post 4449275)

auzi bai baiatule acum nu mai este impecabila masina, cand ai vazuto nu stiai cum so ei mai repede !!! cand am facut tranzactia de ce nu ai zis treburile astea ?! cand era la tine si te sunam erai super multumit de masina spuneai ca o iubesti , acum ce tot minti pe aici nu-ti este asa un pic de rusine ... si vezi ca fiscal nu vede la urs pana nu platesti 100 de euro care nu ai avut so dai baiatului cu 5. mai si spuneai ca ti masina ca o faci forta ca plm ca ai schimbat interiorul ca nu stiu ce ai mai facut , si din cate vad nu ai facut absolut nimic la masina , imi pare raw, te credeam baiat serios dar ma-m inselat .

kyler_iulian 07-07-11 16:05

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4449323)
Va-ti gandit ca poate in conceptia lui asta inseamna impecabil?

frate impecabil nu exista sau mai ales TIPLA cum se mai spune pe aici ! doar la o masina din fabrica poti sa-i spui impecabil ! in rest fiecare mai are si defecte .

Dragos0 07-07-11 16:31

Sa incep asa ca sa nu ne certam pe aici ca nu am chef de certuri masina am luat-o noaptea si nu sa vazut prea multe in loc de butuc la cheie iai pus scoci,cauciucurile erau vraiste,plafonu si interioru stii prea bine cum era nu are rost sa mai vb janta era sparta si ai vopsito neagra ca sa nu se vada ,de fiscal ce pot sa zic poti sa il tii u sau prietenu tau dak ai asa multi bani sa platesti impozit si amenzi masina nu mai e la mn asa ca numai vb aiurea ca masina nu a avut aia si aia masina e veche si a avut defectele ei ca toate masinile.

Dragos0 07-07-11 16:38

ti-am zis sa pui fiscalu pe fan curier cu ramburs 400ron dak tia fost lene sa mergi pana la fan sa il pui ata e !

plictisit 07-07-11 18:17

Guys .. chill ca nu e bine, continuati discutia prin P.M. / Yahoo Messenger / telefon

RIcKO 07-07-11 22:04

Quote:

Originally Posted by Dragos0 (Post 4449918)
Sa incep asa ca sa nu ne certam pe aici ca nu am chef de certuri masina am luat-o noaptea si nu sa vazut prea multe in loc de butuc la cheie iai pus scoci,cauciucurile erau vraiste,plafonu si interioru stii prea bine cum era nu are rost sa mai vb janta era sparta si ai vopsito neagra ca sa nu se vada ,de fiscal ce pot sa zic poti sa il tii u sau prietenu tau dak ai asa multi bani sa platesti impozit si amenzi masina nu mai e la mn asa ca numai vb aiurea ca masina nu a avut aia si aia masina e veche si a avut defectele ei ca toate masinile.

un sfat prietenesc : nu cumpara masini noaptea !!!....cam are dreptate iulian aici, trebuia sa ii zici atunci nu dupa , precizez ca nu tin partea nimanui aici , e doar o parere propie si personala

kyler_iulian 01-08-11 16:58

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4450510)
un sfat prietenesc : nu cumpara masini noaptea !!!....cam are dreptate iulian aici, trebuia sa ii zici atunci nu dupa , precizez ca nu tin partea nimanui aici , e doar o parere propie si personala

vand 2 gume pe 16 in stare buna dimensiuni 215 \ 40 , daca are cineva nevoie vb...

kyler_iulian 03-08-11 23:11

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4501281)
vand 2 gume pe 16 in stare buna dimensiuni 215 \ 40 , daca are cineva nevoie vb...

si cateva poze cu ursu , care a primit multe piese noi , urmeaza actele platite si o tura pana la Costanta ...

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning