![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
Care se bura de mai multa atentie decat topicul deschis!!!Deci cam ajunge cu off topicul nu?hai sa ne limitam la ''Logan de 105 hp''...
|
scz...glumeam doar...oricum...fara suparare...dar exista km multi soferi de logan kre pur si simplu cred k masina lor e cumva iesita de pe portile amg...nush...dar si eu am logan...si fac prostii cu el...dar nu pt toata lumea;)
|
Daca aveti bmw, vw, opel etc, ce cautati aici? vreti sa va afisati superioritatatea fata de cei cu Logan? intrati pe forumul specific marcii voastre si lasati-ne cu aerul vostru de superioritate.
Daca l-ati uitat (proverbul) vi-l reamintesc: Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. |
Quote:
|
Quote:
|
http://www.autof1.ro/index/Logan_MCV...prins_la_.html
daca tot tine de logan.:D |
ANM , pozele de la semnatura, CU LOGANUL ROSU LOVIT, poti sa le dai sa le vedem si noi?
|
sper ca e destul de misto dar sincer nu cred:(
|
am citit si m/am minunat, nici daca era o caruta nu erau atatea aprecieri negative, oameni buni ce va nelinisteste, incep sa cred ca sunteti nascuti toti in ferrari si cand vedeti logan deja va simtiti rau. ce are masina, e ca un frigider, k, ce mai are, e tot dacie, de ce e tot dacie, are sigla dacia? un logan 1,6 16v ajunge la 200 km/h, nu e mult, insa sunt putine care trec de 220, masini scumpe, adica peste 15000 euro, nu are stabilitate, da nu are, insa dupa 160, 170 km/h, eu am mers pe autostrada cu 190, eram singur in masina si da, dupa 180 am simtit ca parca spatele nu mai e al meu, dar unde sa mergi cu asa viteza. mai mult daca te deranjeaza asta un set de amortizoare sport este 500 euro si e mai stabila. ce sa va spun ca dupa ce am iesit dupa autostrada, mers intre 150 si 180km/h, consumul mediu a fost de 7,1l/100km. poate aveti masini de 20000 euro, k, cinste voua, insa cu banii astia imi iau 2 si imbatranesc in ele, voi cu cat mergeti, numai cu 200 si masinile voastre sunt stabile la viteza asta?de ce oare sunt bine vandute in belgia, portugalia, chiar si in franta(doar ca cei ce vand asemenea masini castiga mult mai putin decat la un renault si nu doresc sa vanda) ptr ca sunt frigidere? incercati si reveniti/va, v/am spus nu e super masina, nu e audi, nici bmw, e o masina bunicica la pretul pe care il are, ce sa luam un passat din 2000 cu 200000km la bord si sa nu reusim sa castigam cat investim in el.sper ca nu am deranjat multe persoane, imi cer scuze daca am facut/o, insa nu am laudat masina, am cerut doar sa fiti realisti...................multumesc ptr intelegere!
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
e normal ca la 190 la ora nu mai ramane mare lucru din tine, am vrut doar sa vad ce poate, de atunci nu mai trec de 120, 130, e suficient si la viteza asta are viata destula si consumul e super.am vazut mercedes rupt in doua, ce sa vb de logan la 190, e clar ca oricat de buna ar fi masina tot praf se face..........
|
Nu stiu ce sa mai zic. In principiu ce care si-au cumparat Logan nu sunt sanatosi. Cu aceeasi bani cumperi un passat mai vechi dar care este cu mult superior unui Logan. Doi: Vezi pe drum diversi indivizi la volanul unei astfel de masini care incearca sa te depaseasca sau mai stiu eu ce cand tu esti in posesia unei masini net superioare. Pe mine nu ma intereseaza 200km/h cu toate ca ajung usor la ei. Ma intereseaza demarajul,ma intereseaza sa pot face o depasire in siguranta ,ma intereseaza sa ma simt stapan pe mine si ajutat de masina. De altfel ma bucur de un comfort deosebit si de o siguranta care nu are termen de comparatie cu Logan. Se vand bine pe unde ziceai tu pt ca sunt f ieftine dar asta nu inseamna ca sunt si bune. La 100km/h ceea ce tu numesti stabilitate dispare cu desavarsire si ramai la mila pietrelor de pe sosea. As cumpara orice fel de masina dar nu Logan. Prefer o Dacia 1410 berlina cu injectie pe benzina etc. Mi se pare superioara Loganului.Eu iti doresc sa-l porti sanatos fara evenimente si sa mergi cum iti place. Sper ca nu am deranjat f tare.
|
sa taiem partea cu oricat d buna...buna pt ce? poate pt familie si consum!
|
Quote:
Quote:
N-am nimic cu masina in sine ci mai degraba cu posesorii lor care isi imagineaza ca "piloteaza" vreun bolid si mai si umplu forumul asta de prostii gen "200 la ora!" |
e bolid de mori... azi urcam panta de la craiovei (pt cei din pit), o panta cu o inclinatie mijlocie, in treapta 2 cu accleratia BLANA si ma uitamla kilometraj cum incearca sa urce... am dat repede 3 am zis ca o fi mai bine... a fost ACELASI lucru:| se intampla cu logan 1.4. si nu ma intereseaza ca o sa ziceti ''aaa pai e 1.4 a mea e 1.6 s-o conduci sa vezi ca decoleaza!!!!''TOT PORCARII SUNT! CUM POTI SA FACI O MASINA PT IMPORT+EXPORT care sa nu fie in stare sa urce o panta?!?!?!? pai cand o avea bagaje si aeru conditionat ce mai faci? te dai jos sa impingi?:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning