![]() |
Re:
Quote:
Acum daca soferul n-are nici o treaba cu condusu exista posibilitatea sa -l faca si un cielo! Si nu uita ca in trafic nu conteaza numai masina... conteaza si experienta, conteaza si tupeul, conteaza si aprecierile, conteaza si norocul! Masina se afla pe undeva pe la mijloc! |
hai ma da-l draq cu cutia lui cu tot era hidramata da sa il faci cu dacia cielo sau oltcit?? slk are depinde de motor undeva intre 160-230 de cai
|
aaa... si ca sa nu-mi sara lumea-n cap... tin sa precizez ca slku nu este atat de reusit pentru un mercedes (pentru o masina in general este foarte reusita). Dar daca ar fi s-o compari tot restul familiei, nu prea-si gaseste locul...
|
Re:
Quote:
pai o avea el intre 160 si 230 cp...dar degeaba daca omu nu stie sa se dea la ea ....in fine poti intreba alti useri din Craiova care au fost la cursa de viteza de atunci de pe aeroport cand a organizat acr-u si vei afla raspunsul (e vorba despre cursa dintre cielo cu DJ-77-DAY si slk-ul condus de Max DJ-06(parca)-CAW - cursa legala de viteza pe aeroportul din Craiova) :roll: |
da ma posibil pana mea asa o fi daca zicetzi mai multi. :)
hai sa revenim la propunerea lui sebastian :) daca va bagati tare mi-e ca o sa il vedem dimineata uitandu-se pe geam ... un oltic 2 oltici 3 oltici :) o duzina de olticuri :evil: :evil: :evil: |
cind dacia lu' Sebastian o sa fie stok adika ca de fabrica nu cred ca o sa numaram oltciturile ............. :wink: so dacia de fabrica vs oltcit de fabrica :wink:
|
TIMPUL A EXPIRAT
MARE PREZENTA DE OLTCITURI LA START. Uite cum au \"pierdut\" ei o Dacia. Cred ca faptele nu-i prea caracterizeaza. Sunt o secta aparte Oltcitisti! Stiti in ce cred sau care e crezul lor? |
Re: TIMPUL A EXPIRAT
Quote:
Ia zii care e crezul lor? :) :lol: |
VS
PE SCURT OLCITU' ESTE DE *** SI ACEST,,VS''SE REFERA LA MASINI STOCK ,REPEDE OLCITISTI ARUNCA OLCIT13OOTRS[DE CE NU 11OOCLUB] ATUNCI ARUNCAM SI O DACIE 1600I BERLINA STOCK SI MAI VEDEM CE SE INTAMPLA. DOMNULE ,,LAURENTIU'' DACA INCEPEM CU INTREBARI SI IAR INTREBARI SE UITA SUBIECTUL DE FAPT TU DEJA AI DEVIAT,,GEAMURI ABURITE SI SPRAY'' SI TU AtOt StIuToR MERGI LA ''LANTUL SLABICIUNILOR'' SAU LA ''VREI SA FII MILIARDAR'' SI INCA O CHESTIE DACA ESTI ASA BAZAT PE OLCITU' TAU TE ASTEPT LA VARA IN CTA LA ,,,,,LEGALE'''''' 8)
|
Quote:
e clar ca oltcit stock bate dacia stock cu ceasul de la gara. chestia asta nu mai are rost sa o discutati. dacia la demaraj e vaaaarza :lol: are 20 de sec. e de tot cacatul.avort. :lol: |
dacia frate conduce
|
Quote:
Consider aseata replica jignitoare la adresa mea. Nu as vrea sa raspund iresponsabiluli care spune ca nu as fi fair play. Dacia mea e foarte modificata si asteptam un Oltena pe masura dar cum nu e cazul va raman doar jignirile la adresa mea. |
LEGAL RACING
De ce spun ca exista o secta noua cea a OLTCITISTILOR si care ar fi crezul lor? Vor cu indarjire sa creada ca au masina. |
si detinatorii de dacia 1310 sunt la fel victime ca si cei de oltcit.in afara de logan dacia a fost mereu o conserva.masina de cacat.nu o mai laudati ca e expirata. :lol: :lol: :lol:
trista relicva a comunismului si dacia. cred ca trebuia sa-i skimbe numele uzinei. cred ca loganul are de suferit multe doar din cauza unui nume de cacat cum e dacia. :bat: |
Frate nu arunca tu dacia de 1600 ca nu cred ca era in 94 .... comparatia sper ca se face intre oltcit stok si dacia max 94' ..... Oricum cei care au Oltcit stiu ce inseamna sa dai fum la o dacie :lol: :lol: iar cei care au dacie ....stiu ce inseamna sa vezi doar spatele unui oltcit care dispare treptat in departare ...... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning