Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalniri Intre Membrii 4tuning In Traficul Iesean (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/235747-intalniri-membrii-4tuning-traficul-iesean.html)

Hyperyon 22-06-11 10:21

Re: Intalniri Intre Membrii 4tuning In Traficul Iesean

:)) tot pe acolo..mazda 2
nu..sorryy am uitat ca sunteti doi mihai pe aici..mihayyyyyy...dar daca era el..nu poate raspunde ca e la lucru..era cu masina de servici

mihayyy2000 22-06-11 12:11

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4414217)
:)) tot pe acolo..mazda 2
nu..sorryy am uitat ca sunteti doi mihai pe aici..mihayyyyyy...dar daca era el..nu poate raspunde ca e la lucru..era cu masina de servici

Da eu eram 8). Te-am vazut in retrovizoare si imediat mi-a "cazut fisa": "singura mazda negru mat"... ziceai tu pe aici. Si uite ca te-am vazut si semn ti-am facut. Cred ca ar trebui sa pun si niste poze cu masina de la munca ca e mult mai probabil sa ma vedeti cu aia prin trafic decat cu cea personala :).

Hyperyon 22-06-11 12:14

chiar urmaream ca tot incercai sa saluti...si nu stiam pe cine..in prima faza credeamc a o persoana din statia de tramvai..dar ai trecut de ea..si nici nu se uita nimic..am crezut ca cineva de pe contrasens...si nu intelegeam pana mi-a picat fisa cand ai scos capul pe geam..ca trebe sa fie cineva de pe aici :)
salut si tie ;)

mihayyy2000 22-06-11 12:17

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4414497)
chiar urmaream ca tot incercai sa saluti...si nu stiam pe cine..in prima faza credeamc a o persoana din statia de tramvai..dar ai trecut de ea..si nici nu se uita nimic..am crezut ca cineva de pe contrasens...si nu intelegeam pana mi-a picat fisa cand ai scos capul pe geam..ca trebe sa fie cineva de pe aici :)
salut si tie ;)

Ma gandeam ca ai sa ma crezi nebun :)) nu stiam cum sa te salut, fiind cu spatele. Am vrut sa pun avarii da ma gandeam ca o sa zica unu' ca-i multumesc. Asa am iesit si in evidenta si m-ai si vazut. Deci scopul a fost atins.

Jockers 23-06-11 01:12

am ajuns prin iasi si eu si am vazut pe MRS pe pod pe la nicolina.pe bobo prin bucium si prin copou si CIP in dacia parcat la colt de bloc :D

GAby645 23-06-11 13:37

Aseara pe MRG in podu ros, cheers, n-am mai apucat sa claxonez si eu , aveam mainile ocupate :)

CRyS` 23-06-11 13:41

BMW E36, 4 usi, albastru inchis,2 stickere 4Tuning (unul pe luneta,unul pe portbagaj),sofer kamikaze,se simte cineva? Prin Tomesti,zilele trecute .......

grg_92 23-06-11 14:01

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4416929)
BMW E36, 4 usi, albastru inchis,2 stickere 4Tuning (unul pe luneta,unul pe portbagaj),sofer kamikaze,se simte cineva? Prin Tomesti,zilele trecute .......

poate nu se simte nimeni....da am impresia ca e la moda acuma sa porti stickerul fara sa ai vreo legatura cu ceea ce reprezinta 4tuning

IS19CIP 23-06-11 19:41

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4416929)

E plin de anonimi stai linistit .:arrow:

mihayyy2000 23-06-11 19:58

Vazut Hyperion pe la 17.40 prin Tudor pe straduta Ciurchi aia care duce (mai direct) spre Tatarasi... Nu m-ai vazut (erai captat de d-ra din dreapta) (parca asa am vazut ca erai cu o ea) ne-am intersectat chiar in virajul ala strans care are un drum infundat...

Hyperyon 23-06-11 23:21

te-am vazut..dupa ce am trecut unul de altul..ai dat si claxon
mi-am dat seama ca erai tu iar cu ferrariul de servici :)
eram cu o ea...in general o sa ma vedeti in dreapta cu o ea...si aceeasi ea ;)

mihayyy2000 24-06-11 03:24

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4418090)
te-am vazut..dupa ce am trecut unul de altul..ai dat si claxon
mi-am dat seama ca erai tu iar cu ferrariul de servici :)
eram cu o ea...in general o sa ma vedeti in dreapta cu o ea...si aceeasi ea ;)

Nu ma asteptam sa ma fi vazut. Care ferrari? nu ai fost tu atent ca era Veyron :))

CRyS` 24-06-11 10:23

Serjan ieri pe E583 pe langa Mercedes! Tarziu am reactionat :D

CRyS` 24-06-11 15:30

Again azi pe Copou :D Beep Beep! :D Hello!

JusT_SaY_BoBo 24-06-11 18:14

ieri seara/noapte pe tex in coupou parcat pe bordura iar apoi la rond sus:lol:.
jokers cu ce masina erai?

All times are GMT +2. The time now is 20:42.

- Copyright 2026 4Tuning