![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Quote:
|
Sant de cumparat si pe net ! Spun astia de le vand ca reduce consumul intre 8 - 22 % si merge motorul mai bine . Ma gandeam ca are cineva montat sa ne spuna si noua pe real daca si cat e adevarat !http://www.magnofuel.ro/index.php:idea:
|
Quote:
Una din cele mai mari porcarii create vreodata , multa gargara, teste zero , unul din ***urile la care romanul nostru pune botul ! economie de combustibil faci cu o exploatare corecta a motorului + consumabile bune , nu cu magneti sau contragreutati |
Quote:
incercati si voi ! |
inafara ca ia-m pus un Carlig de remorcare Original (nou) momentan nu am mai facut nimic pe masina :)
|
Quote:
|
ce mai este nou sub soare frate cristi?:D
|
Quote:
|
destul de rau ca iti neglijezi mijlocul de transport:D!
|
:)):)) ps cand facem o sedinta foto :)
|
Quote:
|
salut baieti,
ce mama dracului are masina La 2500 r.pm decupleaza turbina cat si la 120 km.h decupleaza. am schimbat debitmetru cu altu nou original. aceasi treaba.... |
S-a dus turbina. Fenomenul se numeste limp mode.
|
La mine la fiat tragea motorul doar intre 2000 si 2500 . Inainte de 2000 si dupa 2500 era 0 . Am fost la un mecanic si a curatat tototot : egr,catalizator si nu mai stiu ce . Dupa astea a mers ca unsa masina . Acuma am din nou aceeasi problema :))
|
poti sa verifici actuatorul de la turbina, sa nu fie blocat. daca ai mers subturat, e posibil sa se fi blocat vnt-ul, in acest caz, dai jos turbina si cureti vnt-ul.
nu e dusa turbina. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning