![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
anu trecut am folosit 215/50/17 |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=0gL9-emZt7U |
dupa cum ati putut vede, tubul de bass este terminat, ieri am terminat cu motorul, au fost montate toate "jucariile", a mai ramas de facut , dar dupa ce termin cu "lucrarile ca fatada" sa schimb toate furtunele de la vacumuri cu furtune siliconice albastre si toate firele si conductele sa le "ascund" sa fie cat mai subtile si cat mai ascunse.
miercuri o sa duc masina la craiova la un tip care lucreza cu fibra de sticla si tot ce este necesar pt: - evazarii fata - spate - bara fata - pragare - bara spate - eleron portbagaj - prelungit eleronul pe aripile spate - eleron luneta - suport numar "stil american" - bad boy lock - grila incorporata in capota - proiectoare bara fata - modificat oglinzile cam atat imi aduc aminte la ora asta :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari baieti pentru munca depusa!!!
in sfarsit se va mandrii si severinu' nostru cu ceva !! Grasule cam devreme .. sa devi tatic .. oricum sa iti traiasca .. si sa fie baiat sa iti mosteneasca pasinunea ...!! Florin bravoo!!! |
Quote:
|
se pare ca masina a ajuns la craiova mai devreme decat stabilisem, dar e mai bine asa......
|
Quote:
Nu ai pentru ce .. si am citit pe paginile anterioare .. ai postat cva de genu .. "sa vedem care vine " .. la orice ora pot veni .. si va pot ajuta cu ce stiu si eu ... si pot invata si eu mai multe lucruri de la voi .. |
Quote:
|
Quote:
|
frumoase jante ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning