![]() |
Re: Boicot Benzinărie
deoarece mi-am achizitionat o noua bicicleta, cea veche este de vanzare...daca intereseaza pe careva....
|
Quote:
''Daca vrei sa scazi pretul unui produs NU IL MAI CUMPARA.'' BN SFAT AM SA-L APLIC NU MAI BEAU APA PANA NU SCADE PRETUL LA 2 LEI MC |
Quote:
|
Quote:
ai dreptate iarta-ma ca te-am contrazis acuma am aflat si eu ca stau in Dubai si de fapt cea mai populara masina nu e Dacia ci Mercedesul si toti oamenii sunt bogati este tara in care curge lapte si miere, banii nu sunt o problema si toti sunt bogati si fericiti. iti doresc o viata minunata p.s. acum observ ca nu este strada fara Bentley, Noble si Lamborghini |
mentalitate de roman....mai bine stati si va certati intre voi pe forum in loc sa facem ceva cu folos...treaba cu boicotu trebe gandita bine...degeaba ies 10-15 masini in fiecare saptamana ca nu fac mare lucru...eu zic ca ii ok ideea sa nu se alimenteze de la omv si petrom si pe langa asta se mai poate bloca si cate o statie din cand in cand...eu in ultima vreme numai de la lukoil am alimentat cu masina de firma..si in cea personala la negru totiii:D...o seara placuta in continuare si scuze daca am deranjat cu ceva:)
|
Quote:
"nu îi" si "sa îmi" e mai bine ? î = se obtine foarte usor prin codul asci alt + 140 Chiar daca ai zis ca, incerci sa nu gresesti pe viitor in postul urmator ai facut niste dezacorduri de se rascoleste Pruteanu. Cum el a murit (R.I.P.) si noi suntem pe forum de tuning o las balta si ma leg de boicotul asta pe care vad ca il iei foarte personal. Dintre cei care au fost cu monede la benzinarie in semn de protest, cati nu au alimentat ulterior de la aceleasi benzinarii pe care le frecventeaza, platind cu cardul sau cu cash (nu monede) ? Eu cred ca toti. Problema e ca desi e criza noi nu vrem sa renuntam la unele "fetisuri" ale noastre. Poate iesim mai rar in oras si cheltuim mai putin in cluburi, dar de mers pana la magazin tot cu masina mergem. Daca ti-e sete vezi ca sunt niste izvoare in Someseni (vis-a-vis) de Selgros si nu tre sa platesti apa. |
..a fost si asta o etapa din viata
" Petrom a ieftinit benzina, la pompă, cu 0,03 bani! Marele lor boss a spus că e destul pentru -nespălaţii ăştia-. Când i s-a replicat că protestul ar putea dura, dându-le peste cap afacerile, a răspuns: -ROMÂNII SUNT CĂCĂCIOŞI, NICIODATĂ N-AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU ÎNCEPUT!- Continuaţi boicotul! NU MAI CUMPĂRAŢI DE LA PETROM ŞI OMV până nu ajung la 4,20 - 4,30 lei / litru benzină 95!!! Dacă nu vând, li se blochează stocurile, transporturile de alimentare fac cale întoarsă... FRANCEZII AU FĂCUT LA FEL ŞI, DUPĂ 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT " |
dupa cum era de asteptat au crestu iar preturile :-j same shit
|
evident...daca pe forum sunt 100 de persoane care spun ca vin...si in realitate vin 10 maxim...
ps: sunt masini electrice...inca nu-i scump curentul :lol::lol::lol::lol::lol: |
|
ihihih pretul va fii de 7 ron/litru pana-n toamna :))
scrie pe prima pagina :lol::lol::lol::lol::lol: am o bicicleta de vanzare daca intereseaza pe careva :D |
3 Attachment(s)
Quote:
p.s. niste stickere dragute care doreste??? |
gratis...eu vreau 2 !
1 il lipesc pe o bicicleta 1 pe cealalta! daca-i pe bani, vreau 1 :P "CRIZA" :)) |
Quote:
:)) gratis e doar herpesul :)) 10 ron cu tot cu drept de autor:twisted: |
mult, dincolo pe forum era mai ieftin :lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning