Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Boicot Benzinărie (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/229424-boicot-benzinarie.html)

GJ-77-WVW 09-01-11 16:41

Re: Boicot Benzinărie

Tonomatu din parcare de la KAUFLAND carei grup ii apartine???...k eu unul numai de acolo alimentez :lol:

Ruff_Ryders 09-01-11 16:42

sti ca esti dator de data asta sa vi cu cateva masini ca ai lipsit;):P...ala cred ca e privat nu apartine de OMV PEtrom din cate stiu

Staticyoo 09-01-11 16:43

:oops:

GJ-77-WVW 09-01-11 16:50

si urmatorul protest cand o sa aibe loc??? sa imi fac timp pana atunci:lol:

Ruff_Ryders 09-01-11 16:54

am scris de 5 ori pana acu si scrie si in semnatura mea...ia uitate..vezi?

Niccolas 09-01-11 17:13

Quote:

Originally Posted by GJ-77-WVW (Post 3968849)
si urmatorul protest cand o sa aibe loc??? sa imi fac timp pana atunci:lol:

Florine tata,iti imprumut o pereche de ochelari?:))

Ruff_Ryders 09-01-11 17:24

nik daca iei permisu pe 12 vi si u cu masina?

Niccolas 09-01-11 17:59

Quote:

Originally Posted by Ruff_Ryders (Post 3968968)
nik daca iei permisu pe 12 vi si u cu masina?

Cum sa nu boss,ca oricum imi iau liber de la scoala:)),da problem ala mine e ca eu am gpl-u,da vin oricum:))

Ruff_Ryders 09-01-11 18:05

nu conteaza men poi ce nu poti baga si u de 1 leu benzina?apropo care vreti marunt de 5 bani sa-mi spuneti ca sa vorbesc sa va fac rost..eu o sa bag de mai mult ca sa aibe aia ce numara vreo 5 min macar:))...si intalnirea nu o vom mai face la interex pentru ca s-a strans lume care nu are treaba cu ce facem noi...stabilim saptamana care vine cel mai probabil pe platou sa fim numai noi si sa filmam de pe trapa cuiva plecarea si apoi intrarea in benzinarie

Niccolas 09-01-11 18:12

Quote:

Originally Posted by Ruff_Ryders (Post 3969110)
nu conteaza men poi ce nu poti baga si u de 1 leu benzina?apropo care vreti marunt de 5 bani sa-mi spuneti ca sa vorbesc sa va fac rost..eu o sa bag de mai mult ca sa aibe aia ce numara vreo 5 min macar:))...si intalnirea nu o vom mai face la interex pentru ca s-a strans lume care nu are treaba cu ce facem noi...stabilim saptamana care vine cel mai probabil pe platou sa fim numai noi si sa filmam de pe trapa cuiva plecarea si apoi intrarea in benzinarie

Propun trapa lu florin de la masina,ca e destul de mare:D

Ruff_Ryders 09-01-11 18:16

nu conteaza a cui masina...numai sa filmam noi cum trebuie ca sa trimit la antena protv etc ca se pare ca astia de la noi cam greu se misca..si o sa vorbim mai multe la fata locului

Niccolas 09-01-11 18:18

Quote:

Originally Posted by Ruff_Ryders (Post 3969151)
nu conteaza a cui masina...numai sa filmam noi cum trebuie ca sa trimit la antena protv etc ca se pare ca astia de la noi cam greu se misca..si o sa vorbim mai multe la fata locului

Da ma Sergiule,dar cu o camera ceva mai buna,nu cu un telefon,sa se vada frumos!App,in legatura cu benzina,nui problema, ca bag in sticla:))))

Ruff_Ryders 09-01-11 18:20

nui problema ca am eu aparat destul de bun care filmeaza in HD si mai gasim noi aparate;)

MAFIMAFIOTU 09-01-11 20:16

ba ia hai carei lider de sindicat sa ne alegem cum trb si sa facem ceva frumos

GJ-77-WVW 09-01-11 20:34

Un asa zis ''lider'' avem(baiatu cu bertonele grii DMX) si incercam pe cat posibil k la urmatoru protest sa fim cati mai multi si sa nu mai folosim ''Claxonu & Avariile''...iar de filmat o ideie foarte buna....;)

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning