![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Pozele de afara sunt nebunie si nu cred ca exagereaza nimeni..:lol:
Frumoasa culoare ai ales.. |
Am tot urmarit si eu Quattro asta Sunstar, dar nu l-am vazut prezentat nicaieri...imi place...chiar imi place. Toba aia un prea are treaba cu masina, dar o sa o iau si eu candva:-P
|
1 Attachment(s)
Asa este, toba e un pic aiurea si portbagajul se deschide f putin, dar nu e o problema.. Si eu ma tot uitam la ea pe diverse site-uri, dar cand am vazut-o live am luat decizia.
|
ms Florin !
|
Legenda Quattro asta.Faina de tot macheta, imi place culoarea !
|
Superbe pozele. Ce aparat folosesti?
|
Nu conteaza maxim aparatul sa stii. Trebuie sa gasesti un loc bun de poze..sa pui setarile corespunzatoare si sa le incadrezi cat de cat..
Pozele mele sunt facute in mare parte cu un canon 450d, dar si cu un canon compact a610 si ..mai recent cu un canon 60d. |
12 Attachment(s)
Ferrari 458 Italia - Hot Wheels 1:18
|
O masina superba , la fel si macheta, un calut cabrat care imi face cu ochiul daca ar fi racing.
|
Foarte misto ultima poza...
|
Macheta Ferrari 458 , ti-a venit deja montata ? sau ai montato tu ? Am si eu o Mazda MX-5 si am montat' o eu. Superb Exemplar detii :D Si Audi Quattro 1981 , tapitaria aia de pe podea este material textil sau tot plastic ? ( imitatie foarte buna ) dupa cum se observa si la Ferrari bordul este din plastic dar imita pielea foarte bine . Insa la audi nu pot sa-mi explic ce este
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Era și timpul să mai vedem ceva poze frumoase în natură.
Ce pot să spun... macheta de nota 10 și pozele la fel. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning