![]() |
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
|
si daca tot s a skimbat lumea asa de mult(in rau)...nu crezi ca sunt unii(si kiar multi daca o sa fii atent) care s au saturat de nesimtire, ipocrizie, si de o atitudine superioara...
kiar ma uitam la pustii de clasa a 1 a cum se uita la noi astia de la liceu/facultate, cum ne raspund si ce fitze fac...cand eram de varsta lor si kiar mai mare nu aveam tupeu sa comentez in fata unuia mai mare ca mine.spune i cum vrei, yo ii zic respect...:rolleyes2 nu se mai gaseste asa cva acum...din ce in ce mai mult tupeu si nesimtire...si macar daca ar avea cu ce...:???: multi si prosti!!! |
Quote:
|
hahaha =))))
aia cu pustii am vazut si eu ..injura pielea mea! dar poate n-ai inteles! dar tre sa stai un pik la banca ta la un inceput de relatie sa spun asa .... sa ii faci rodajul ..cucu n-am cum sa-ti mai explic..si daca imi mai dar reply vin si iti dau cu tastatura in cap :) |
Quote:
si ma rog dk vrea ea sa para la inceput "magaritza"...atunci cum e? |
atunc ie bine ..mie imi plac astea care se lasa mai greu ..insist pana consider ca are rost dupa care bye si next... ce mare greutate :)
|
Quote:
|
lol ma abtin nu mai spun nik :) am zis ce era de zis... acum nu fac decat sa ma repet ! :)
|
Quote:
lasa mah k am inteles ce vrei tu sa zici...dar ca sa se poarte o fata frumos cu tine trebuie sa faci si tu acelasi lucru(de la inceput!!!) @ bluey...tu ziceai ca are balta peste....daca vreti sa va gasiti proaste, va gasiti destule care sa inghita orice...eu am crezut ca vreti si voi cva mai bun....:rolleyes2 |
nu draga..in ziua de azi sunt multe ZAPACITE,AL DRAQ care numai dragute nu pot fi in adevaratul sens al cuvantului ... le numeri pe degete pe alea cu care poti fi cu adevarat DRAGUT si merita ;) si am incheiat discutia :)
|
cine te a suparat...haaaa? ia zi mi mie, ca l bat eu....:punch:
lasa mey ca daca o sa cauti o sa gasesti si tu o fata pe placul tau...;) |
Quote:
Sau daca exista este perisabil. |
F bn spus bluey :D
mai nou .. .ce vor fetele ??? sa isi bata joc de un tip cum pot ele mai mult ! am un prieten care a fost facut praf din cauza uneia care l-a facut sa se simta cel mai important om de pe lume ... dar din pacate ea juca teatru ... vorbind cu prietenele ei, i-a spus ca e atat de prost incat daca ii spune pa, il face praf si incepe sa planga dupa ea ... practic totul a fost un pariu intre fete ... tipul a aflat aceste cuvinte ... si a inteles ca a fost luat de prost ... acum ce e in capul lui??? ca toate femeile sunt niste scorpii lipsite de scrupule ... |
multumesc....:-|
|
Pentru a-mi intari un punct de opinie ...
Ceva mai bun ... come on ... femeia nu are gust mai bun, nu se comporta mai bine ... fiecare tipa are toanele ei ... altele si le fac "publice" intr-un fel, altele in alt fel ... nu inseamna ca una e mai buna ca cealalta ... Practic nici la noi nu exista chestia asta ... eu sa fiu mai bun pt o femeie decat altul ... sunt la fel de bun ca orice alt tip de pe forumul asta ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning