![]() |
Re: Cei lasati fara permis
la cine te-ai referit ca fura curent?
dorin...zici tu ca eu merg la consum? poate n-ai vazut cine a facut topicul asta :lol::oops: |
Ramas si eu fara permis 60 de zile neacordare de prioritate !!!
Stie cineva cum sun chetionarele la redobandire? |
Tocmai am gasit asta pe Google :
Quote:
|
La terminarea perioadei de suspendarea(90zile) cei care au avut permisul suspendat pentru depasirea vitezei trebuie sa mai dea examenul acela cu 15 intrebari ?!
|
Quote:
|
Tot nu inteleg de ce trebuie sa dau examenul ?! Cineva la avut suspendat pt alcool tot 90 de zile si la luat la termenul stabil fara examen sau alte prostii !
|
eu merg pe 16 sa dau examen .... acuma sa vad cum o sa ma descurc :| ... sper sa nu stau 3 luni fara permis .
|
Invata :) , stai cumva pe str Viorelelor ? am vazut masina pe acolo.
|
Quote:
|
Salut. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Puteti sa-mi spuneti unde se da in Bacau testul 13 din 15, si unde mai exact si la ce ora ( sunt din Onesti, si nu prea am cum sa ajung la BC sa ma interesez mai exact ) . Multumesc anticipat si sper ca raspunde cineva in acest topic prafuit:D
|
Din cate stiu, se da la liceul pedagogic, de langa spital. Mai multe detalii insa nu iti pot da
|
Dintre cei care au dat acest examen puteti sa ne confirmati si noua unde exact se da ?? Multumesc !!
e o prostie ca si celor care li s-a luat permisul pentru o luna sa dea... ca doar n-am omorat ,condus prea high/low etc.... sa aiba ce face si politistii.. |
buna ziua!
mi-a fost suspendat permisul pentru 30 zile pt. neacordare prioritate pieton; militianul nu mi-a zis nimic de vreun chestionar, mi-a zis ca dupa 30 zile sa ma duc sa-mi ridic permisul. Stie cineva daca trebuie data vreo testare pt. recuperare permis suspendat,ca tot aud la unul si la altul? mersi! |
Quote:
Am scpat de data asta ! Toate bune! |
salutare,
mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe data de 4.01.2014 datorita unui accident minor "cu victima" (cu care ma intelesesem anterior pe cale amiabila pentru ca nu patise nimic dar pana la urma s-a gandit ea ca ar fi mai bine sa mearga sa declare), neacordare de prioritate. in fine, a avut loc un proces, mi s-a prelungit dovada in fiecare luna pana pe 2.07 moment in care am primit acasa ,de la procuratura plic cu comunicarea ca s-a clasat cauza. in ziua urmatoare am fost sa ma programez pentru examinare, azi am fost sa dau examen total nepregatit datorita unor evenimente in familie, am raspuns corect doar la 12 intrebari iar politistul mi-a zis ca pot da examen din nou dar ca nu o sa se mai reduca perioada de suspendare ca nu stiu ce reglementare s-a adoptat...n-am inteles prea bine..e cineva la curent cu asa ceva? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning