![]() |
Re: dacia alb negru
usor d zis...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
dem-ule asa ai u grija de masinutza ta?
|
AA da sa inteleg ca urmeaza si o modificare grava la capota sau doar inlocuita??super frumoasa in rest
|
Dem-ule poate cadeai peste motor!!!Gata te-ai hotarat sa schimbi capota "dezastru"?
|
5 Attachment(s)
dem-ule uite pozele care le-am facut astazi.
arata si masina mai bine acuma. |
Quote:
Care are cnostiinte de electronica FOarte bune il invit sa dea iar un PM.Proectu meu de viitor este ca tot bordul sa fie albastru si la turometru sa se aprinda galben si dupaia rosu exact ca la masinile de formula 1 adica progreziv,sa-ti arate cand trebuie sa schimbi treapta....si need help ca nu-i dau de cap Bafta. |
DEM-ule arata bine noua ta capota.E bine k te-ai gandit sa o modifici un pic daca tot trebuia sa o schimbi.BAFTA!
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare baeti am revenit inapoi cu noua modificare a masini si anume capota ce parere aveti?
|
1 Attachment(s)
decat sa t complici cu turometre dinalea...mai bine iei ceva care intredevar merita si care intr-adevar t ajuta la schimbatul vitezelor.
;) |
Quote:
Sory dar nu vad unde ai pus pozele....te-am vazut acum cateva zile am trecut pe langa tine...arata binisor masina.Incerca sa n-o impopotonezi inutil. |
DEM-ule sincer nu arata prea bine cu stopurile alea clare....
incearca in paint sa ti le faci negre poate ar arata mai bine.... |
Din cate imi amintesc eu le-a avut si negre.Din moment ce acum le are albe banuiesc k i-au placut mai mult asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning