![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Dohc16.. nu cred k se potriveste aia.. si cu suspensia am gasit decat amortizoare la 85 si la 120 de euro...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
o vreau cu tot cu pivoti si bielete.. Pret? :)
|
Quote:
Si eu am piciorul foarte greu dar vreau neaparat sai il pun chiar dak ma arde la buzunar(si asa imi ea 12% in oras),nu prea imi pasa eu vreau sa rupa....Pt k pe viitor urmeaza 6cilin injectie neaparat(sper 2.5i) Bafta si numai bine! |
da....tot de 1300...dar i-am pus jiclor de 1.6 ...gasesti si in magazine ....de pus...e simplu...nush cum sa iti explic :) ! si sa iti ia 12 % e cam multicel...e reglat bine? mie imi ia 10 % si are si jiclorul mai mare...acu nush..nu e in regula :)! te salut
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
arata super bine....abia astept sa o vad asamblata toata :D ! tare curios sunt daka a meritat efortu tau si cheltuielile...cu totusi ca forumul asta cica e ptr e21.....dar al tau imi place :D
|
e super!Toata stima din partea mea!Inseamna k esti cel putin la fel de pasionat de bmw ca si noi restul de pe acest forum!Bravo si abia astept sa o vad terminata,e admirabil ceea ce faci!Bafta la refacerea masinii si spor la bani!Numai bine!
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Alte poze cu Monica mea!Mai in detaliu!:D
Baieti nu stiu de ce ati ales voi acest model de bmw sa vil luati?!dar eu lam ales pt k pur si simplu is indragostit de forma ei si mi se pare cel mai frumos bmw din istoria marcii,are o eleganta si o linie total originala!Visez de mic la masina asta,eu am copilarit langa masina actuala si o vedeam in fiecare zi cand ma duceam la scoala si visam sa fie a mea intr-o zi,si visul mi sa indeplinit cu ajutorul lui Dumnezeu!Nu as dao pt nimic in lume!E dragoste si pasiune pura!Sper k nu vam plictisit,bafta si numai bine baieti!;) |
Quote:
SA STII CA MI-AM CUMAPARAT SI UN BMW E21 ,DAR E CAVA MAI MARE DECAT AL TAU,MA REFER LA MOTOR E VB. DE UN 323I MAREA MEA DRAGOSTE IN DOMENIUL MASINILOR,ACUM AM DOUA ,UN 520 SI UN 323,SA VAD DACA VOI FACE FATZA CU BANII LA DOUA MASINI. NU AI CUMVA UN CONTACT CU CHEIE PENTRU 323-UL MEU,E CAM DUS CEL PE CARE IL AM.CEAU CEAU! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning