![]() |
Re: Seat-ul meu
Quote:
sincer sa fiu fara chestia aia pe capota ar fi dat mult mai bine ... si modelul de bara chiar nu mi se pare prea potrivit pt masina ..in fine fiecare cu gusturile lui :) in rest arata bine |
Quote:
pe toledo intradevar, arata mai bine cea de top sport/cupra. |
fiecare cu parerea lui ,dar tu ce masina ai?pune niste poze.
|
10 Attachment(s)
Am "curatat" un pic spatele de "scrisuri" (seat toledo si fischbach) si in lipsa de triple cu leduri ( :( ) am vopsit stopurile.Mie mi se pare ca arata mai bine acum,poate sunt subiectiv,dar oricum simteam nevoia de o schimbare
|
au iesit f frumos singurul lucru care ar trebui cred eu sa il fac e sa faci ceva la bara spate sa vina tobele ok
|
ai ce ai tu cu tobele :):):)
stiu ce vrei sa zici,dar e mai complicata "treaba" |
Arata mult mai bine asa!!! :D
|
O schimbare buna, asteptata chiar :) Arata foarte foarte bine asa...dar cum spun si restul, incearca o fusta cva sau sa decupezi spoilerul spate...sa arate altfel evacuarea k se poate mult mai bine ;)
|
4 Attachment(s)
Attachment 343430
Attachment 343431 Attachment 343432 Attachment 343433 Cred ca ceva de genul ar trebui la masina ta. www.gtlservice.ro |
Felicitarile mele Catalin! Si eu stau in M6 si de fiecare data cand vad Seat-ul tau, ma surprind in mod placut modificarile aduse de tine. Simple si de efect. Multa bafta in continuare!
|
din nou i`ai fkt ceva mistow la masina arata super bine si asa cum e acum:Dse vad bine lampile;)bafta in continuare;)
|
Merci Coby83!Merci Patrulei :)..ma bucur ca va place masina
De azi,are un fratior mai mare un BMW 318i din 2004 |
tiau luat si bmw?!....bv bv bv...
|
te-ai exprimat gresit ("tiau")...corect era "ti-ai",pt ca nu mi l-a luat nimeni, e luat pe banii si pe munca mea
Ca o completare,mi-am ajutat si prietena sa isi ia un fiat punto 2005 (nu material) :) |
Quote:
mii de scuze...am scris repede si am gresit:oops: ..."ti-ai luat"... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning