![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
In cealalta legatura am luat eu un logan 1,5 dci la 1400 euro fost taxiu, l-am luat pentru a il face cum vreau eu. |
zi si celalalt motiv pt logan nu te sfii.... :P
eu am avut experiente neplacute in care mi-a venit ambreiajul si kitul de lant dupa ce am vandut mobra...stiti cum e...omu dupa ce s-a fript odata sufla si-n iaurt :) acu...asa o fi cum ziceti voi...pana la urma e o afacere. |
Quote:
|
Quote:
|
Supapa - Cum am mai zis , loganul l-am luat cu gandul sa il fac de la "0", dupa nici 2 luni masina a iesit ca si noua:D, absolut totul nou pe ea...
SAA - Depinde acum si daca vrea neaparat masina sa fie de RO/BG...Eu de ex am luat un golf2 GTI kr in 500 euro inmatriculat ro,bine-n teles ca masina nu arata :O, la tablarie si articulatie statea foarte bine mai putin motorul care tragea intr-un mare fel dar papa elei ca si benzina:D...Ar putea sa se uite dupa un golf3 gti,cielo,bmw 88-96....sunt multe masinii care le gaseste si la bani buni dar asta sa caute. |
Quote:
Am gasit cu cine sa vin vineri... |
Quote:
|
Quote:
Bafta |
Quote:
p.s: nxdev pisici si ursi gasesti la maxim 2000e foarte bune si inmatriculate, trebuie doar sa cauti...e plin netu de oferte. Asea stiu un e30 2.0 24v vanos in 4 usi la 800e daca te intrereseaza anunta-ma. Bafta! Alege si tu o masina tot in 2usi ;) |
Quote:
Va asteptam maine seara in numar cat mai mare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
man depinde ce vrei tu sa faci cu masina respectiva,depinde cat vrei sa investesti in ea si pe ce plan,eu recomand o masina turbo :).de exemplu ai putea lua un fiat uno turbo care costa destul de putin si se pot face multe sub capota.poti incerca tot un nissan dar un s13,depinde acum si de preferintele tale.la capitolul honda personal as lua crx-u vechi.spor la treaba,poate trec si eu maine seara,depinde la ce ora va intalniti :)
|
Maine daca mai ramane valabila invitatia trec si eu ...spre rusinea mea nu am trecut saptamana trecuta pt ca am avut niste belele :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning