![]() |
re: E46 - TM 77 EEE
Da, dupa calculele mele iti trebuie 255 pe fata =)))))
|
Gata cu gluma si pune 255 fata si 285 (minim)spate ca esti pericol public :D Ai vazut ce ti'a zis omul ala pe bmwclub .......
|
Quote:
Dar sa fim seriosi ... :lol: |
dr_pricop ... dai un semn cand mai ajungi in zona asta! :D
kox_24 ... :lol: cand e de aruncat pe viraje pun jantele cu setupul potrivit ... quze .. nu mai calcula frate ca nu da bine :lol: SAX1987 .. daca ar fi sa ne luam dupa parerea fiecaruia... la ce ne mai trebuie masinii? :D P A K E .... mersi de atentie :lol: prefer sa merg cu ce am, dar oricum apreciez gestu.. P.S. sa nu ma uiti maine... si te rog sa-mi faci cateva poze sa'mi dau seama ce ii acolo... am montat si 225.35 pe 10j ... o sa revin maine cu cateva poze .... |
3 Attachment(s)
nu se prea intelege...
|
Sta foarte bine !! O sa pun si eu :D
|
arata prea bine cu gumele alese si cu dimensiunile astea pe 9j si 10j :twisted:
|
Stii ce parere am despre tot ceea ce faci tu la un bmw!!!
|
Quote:
iulius ceaius.. mox pt mine 11-12j nu ai?:)))) ca tot am flexu in pat:))) |
SAX1987 .. ideal ar fi 245/30 dar se gasesc greu...
iviTe ms! :D FUL VIUS da... cand te hotarasti sa vinzi masina, sa ma anunti :D myky99 .. ar fi .. dar iti trebuie masina pe ce sa le pui.... |
Quote:
tine-te bine:))ca vin:)) |
a venit si ziua cea mare... azi duc masina sa se apuce de ea, de aliniat tot .. pregatit.. si dupaia un lavabil bun. abia astept sa fie gata...
pana una alta mi'am comandat si armatura fata de m3 pt ca e alta treaba fata de ce am eu pe masina.. m'am convins ca m3u' e cu totul alta mancare fata de un e46 normal... si nu e deloc ca la e39 sau e36 (ma refer sa obtii un look de M..) asa ca joc hora pana la capat... exclus holsuruburi si alte materiale tipic romanesti pentru a pune o piesa la locul ei.. mi'au venit si distantierele.. o sa revin cu poze pe parcurs... |
soricei, sa nu uitam de soricei :))
Si, tot negresa si asta ? |
99% da, black-beauty :D
|
nebunie curata :)) ne vedem sapt viitoare pe strazi... unu mic decapotat si unu mare suparat :)) EEE si ADF :)) love 4 ever
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning