![]() |
Re: vw golf 2... in progress
Quote:
Keep in touch . Next week urmeaza partea cu injectoarele.DUZE injector BOSCH ... sa nu zic cat costa ... :) Dar cand va fi gata motoru 100% ATUNCI DOAR PEDALA VEDE! |
pacat ca e diesel... :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ce ma oftic cand zice lumea de diesel power. Inteleg ca daca aveam ceva spoilere sau nush ce modoficari.Atunci da.Dar dupa parerea mea masina e un f.clean style.Si asa si va ramane.Fara prostii pe ea!Atunci mai ziceam si eu ca are nevoie de un vr6 sau g60 sau chiar un gti ...!Dar masina e cat se poate de simpla.Masina imi place f.mult chit ca am draci de multe ori cand vad ca se strica ceva.Dar stiti cum e?Unde am schimbat acolo nu se mai strica.Deci deja pot sa zic ca nu mai am multe pe masina ce e original.Doar caroseria.Dar si acolo pragurile au fost schimbate. P.S. Cine vrea punte spate gti de golf2 astept pm... aproape moka :D Keep it up!And smoke is everything :D |
Quote:
|
Quote:
da si ai pm! P.S. maine sper sa montez tachetii higraulici ... abia astept deja :) |
mersi...dar tu nu poti primi pm si cred ca ai mail... ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.................................
|
Quote:
dar ti-am raspuns prin mail. barile sunt model lung, nu? ai poze ceva? |
@Aaronnel^ - Ms pt poze!
@sco211 - Da dar poze doar cand merg akasa.Cam pe weekend ...sau eventual maine daca apuk sa merg akasa! |
Quote:
|
oki
astept vezi sa nu incurci lumea... :P |
eu ma adresam strict lu nea ziber ! stie el ce am vb azi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning