![]() |
Re: E36 - coupe, prima masina, prima dragoste
Ce raliu ai bagat mai de la Sibiu la Constanta si inapoi intr-o zi :)) Arata fain de tot interiorul, sa-mi dau un apel cand te trezesti sa ma bag si eu intr-un Vader sa vad cum e senzatia :))
|
Quote:
|
le facem gemene daca imi pun pe coupe tramont-urile si vaderele :))
|
e ce trebuie masina8)
|
5 Attachment(s)
Interiorul e supeeeer, foarte foarte confortabil, in special daca esti un pic mai lat :)) Parca nu mi-as mai fi dat jos din masina...
|
Quote:
|
frumos asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol:
|
Nu o vinzi ?
|
frumoasa treaba,e nevoie de niste distantiere pe spate,dar sigur deja sunt pe drum si alea 8)
|
Suuuperrrrr abia astept sa vin la SB :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
mici maruntisuri ...de exemplu ramele cromate pentru butoanele de deschidere la geamuri ....pielea de pe scaune a fost tratata cu un lapte de corp ... toate luminile din stopuri functioneaza cum ar trebui ...
totodata am schimbat si gumele de fata, am pus 205-40-17, am ales dimensiunile astea ca sa fie cat de cat strech si cauciucul pe janta, si totodata sa fie si practice ,e masina de zi cu zi deci ..:)la subiectul asta inca astept oferte cu niste distantiere ...fie de 10,15,20 mm cu prezoane, !!! am mai cumparat si un panou de clima digitala la un pret bun ieri ...sunt interesat daca as putea sa il adaptez cumva la aeroterma stock fara clima fara nimic a masinii(astept sfaturi si pareri cine a mai facut asa ceva) ....sau daca nu banuiesc ca o sa mai cumpar piesele aferente pentru a putea fi montata .... revin cu poze mai tarziu ... |
dai un pm la TEO VL el tre sa stie cum e cu clima:lol:
am vb si cu nosferu si in scurt timp ne intalnim la alba la o pozare mica8) |
5 Attachment(s)
pozele cu gumele pe jante ....
|
trebuie sa-i tragi si un CCFL cat de curand ca angelul ala nu apare decat noaptea si atunci e cam timid :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning