![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
|
Bravo! Incepe sa prinda forma masina, tine-o tot asa!
|
Chiar daca a fost criticat si batjocurit(rusine, eu zic ca daca nu-ti place ceva incearca sa te comporti civilizat si sa explici in aceeasi mod) de multi de aici, una peste alta omul are pasiune si chiar daca a gresit la unele lucruri macar mai invata cate ceva si poate la final o sa iasa ceva interesant.
Succes in continuare8) |
ok mersi, si orcum asta prima masin si anca nic nuamfacut asaceva si pana acuma 90% eu amfacut tot,da anca mai am mult pana sa termin,si nic piese nu gasesc,sau daca gasesc atunc foarte schumpa.
|
2 Attachment(s)
......
|
eu zic cel mai bine sa lasi chestiile astea marunte si sa te apuci de strans bani.
Vb si tu cu cineva de prin sat de pe acolo care face tinichigerie si vopsitorie vezi cat iti ia. Da-i o culoare, nu 5. Ce ai facut cu jantele ? |
pe fata ampus 2 janta de opel cu anvelopa de 185/60,si ofost mai usor sa schimb roata de cat sa platesc la vulcanizare si schimbam anvelopele
|
japo se referea la jantele de aliaj din paginile trecute...
|
de preferat niste benzina deasupra si un chibrit o rezolvi per total8)
|
maestre pune o poza cu tine langa masina :!:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
iluminare bord noua
|
Superi fain
|
mersi
|
felicitiari, se vede frumos dar parca nu se pupa albastru de la lumina cu interiorul masinii...mai bine faceai lumina alba sau rosie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning