![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
domnu' vecin pai si-atunci de ce nu esti consecvent? in acest subiect despre omoraturi de drum puteai sa-mi zici frumos ca nu sunt pe subiect nu sa vii cu englezisme din astea de 0,2 RON la mine.
vezi ca esti pe craca, nu ma supara ca iau cutia de deasupra televizorului pe care am primit-o de la UPC si-ti dau in geam cu ea. |
deci...ne spui cum fuge V6 ala??/ sau macar cum fuge ,...cati cai ziceai ca ai??
|
da-l dracu ca consuma. :)
|
are 136 sau 167 nu?:rolleyes2
|
170 cai putere
|
eu pe tre l-am intrebat.... nu pe tine ;)
|
cam 173, asa iese din calcule si e de 1000000000000 de ori mai distractiva ca un diesel, azi am realizat asta.
|
tre` ...ceva victime aseara n`ai fakut ???..diesel ...diesel..dar totushi`:)...nu te-ai dat si cu cu militia de la rutiera???...k na...am vazut k se pricep si la curse....
|
da...asa ziceai si in seara aia....cand fugeai dupa mine si vroiai macar lumina de la stopuri sa vezi.... :))))
|
deci treu are nici o treba cu condusul unui diesel.....m-am convins sambata seara!!!;)fara nici o gluma omul a chinuit masina de parca era pe benzina:)
|
da, deci diesel nu bun mult mai adorabil e varteju-n rezervor!
|
Sunt de acord cu Tre.
Varteju' e mai bun... :lol: |
Quote:
|
Sunt constient de asta Shantzule.
12 la suta la mers frumos..., si eu nu prea stiu sa merg frumos. Adica stiu sa merg frumos, doar ca merg ma agresiv si imi pleaca talpa in podea. Noroc cu vartejele astea si cu gandul la suspensiile care o sa ma faca sa merg mai incet ca altfel as avea 20 la suta consum. Dar macar stiu ca am VR6 :peace: |
cum mai sa te faca suspensiile sa mergi usor. pe gropi, eviti sa mergi deloc, iar pe drum bun..... min 25% consum..trust me:)) ca nu e cazul sa mergi usor.
care zicea ca ii pac vartejurile in rezervor? hai frate la oradea...sa vedem ce si cum ;) fac pariu ca tot primul ajung... pana alimentati voi.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning