Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

AR33COP 05-12-06 23:41

Re: Masina mea, Audi A4

parerea mea e sa nu mai umblii la ea.arata prea frumos acuma si daca te mai pui sa mai modifici ceva la ea si nu iese cum vrei poate iti pare rau dupa aia.eventual forteaza ceva la motor.merita mai mult decit atit.trust me!;)

SFW 06-12-06 01:01

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 649806)
parerea mea e sa nu mai umblii la ea.arata prea frumos acuma si daca te mai pui sa mai modifici ceva la ea si nu iese cum vrei poate iti pare rau dupa aia.eventual forteaza ceva la motor.merita mai mult decit atit.trust me!;)

Stiu, la motor merita ... dar nu mai vreau sa investesc bani in ea ... o sa vreau sa-mi iau ceva in viitor (peste un an si ceva) si ceea ce vreau probabil ca va fi destul de costisitor asa ca nu se mai merita.

Si tocmai gasisem un compresor de la mtm ... care ma ducea in 314 cai ... dar m-au usura de vreo 12500 euro ....+ frane+ambreiaj + altele ... si prefer sa strang pt urmatoarea ...

MKE 06-12-06 15:57

1 Attachment(s)
SFW-ule am gasit stopurile alea care iti plac tie...
sunt produse de FK si consta cam in jur de 170e....

SFW 06-12-06 17:03

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 650662)
SFW-ule am gasit stopurile alea care iti plac tie...
sunt produse de FK si consta cam in jur de 170e....

Gata, acum am vazut bine si pe site-ul de la fk .... numai ca tot ramane o problema ... nu sunt cu led ... sunt normale ... si atunci ... unde-i diferenta? ca la design mare diferenta nu e ... la cel original si partea de sus e rosie, si la acesta doar partea de jos ...:rolleyes2

aleks 07-12-06 13:22

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 648095)
Farurile ... mi se pare blasfemie sa pui angeleye pe audi...

ohooo, sa-ti fie gura aurita mishule:lol:
in sfarsit cineva care e deacord cu mine, ca angel eyes urile nu merg decat pentru o singura marca, nu tziganeala pe toate masinile....:!:

MKE 09-01-07 23:47

nimik nou pe 2007 ?:D

SFW 10-01-07 02:31

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 691626)
nimik nou pe 2007 ?:D

Doar roti de iarna :D
Iarna asta pe 17 ... am renuntat la cele de tabla ... macar atat :D

Doctorul 10-01-07 02:52

iarna asta care seamana cu o toamna:))

SFW 10-01-07 03:48

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 691758)
iarna asta care seamana cu o toamna:))

Cam asa ceva ...
Cat am stat in vacanta le-am pastrat tot pe cele pe 18 ... dar acum ca sunt mai departe de casa m-am gandit sa fiu precaut. :D

Aaronnel^ 10-01-07 10:25

SFW , tiam urmarit threadul de la inceput si pot sa pun ca m`am indragostit de masina ta. E superba.. i`ai facut un tuning cu gust... toata stima si respectul meu pentru ce ai scos din acest Audi... Multa bafta in continuare ;)

SFW 10-01-07 11:29

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 691960)
SFW , tiam urmarit threadul de la inceput si pot sa pun ca m`am indragostit de masina ta. E superba.. i`ai facut un tuning cu gust... toata stima si respectul meu pentru ce ai scos din acest Audi... Multa bafta in continuare ;)

Multumesc mult pt aprecieri :D

Alkatraz 10-01-07 20:31

Am mancat o punga de popcorn ... a trecut putin peste o ora ... dar am citit tot Thread-ul ... si pot sa spun ca masina este bestiala:D
Toate felicitarile mele pentru masina... si pentru tine ca esti o persoana cu capul pe umeri.

PS: Era vorba cu ceva pagini in urma vorba daca schimba cu ceva jantele ... pot sa spun ca se modifica acceleratia, este vorba despre raportul de demultiplicare si chestii destea ... dar cred ca nu are rost sa mai vorbim despre asta.

SFW 10-01-07 21:07

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 692843)
Am mancat o punga de popcorn ... a trecut putin peste o ora ... dar am citit tot Thread-ul ... si pot sa spun ca masina este bestiala:D
Toate felicitarile mele pentru masina... si pentru tine ca esti o persoana cu capul pe umeri.

PS: Era vorba cu ceva pagini in urma vorba daca schimba cu ceva jantele ... pot sa spun ca se modifica acceleratia, este vorba despre raportul de demultiplicare si chestii destea ... dar cred ca nu are rost sa mai vorbim despre asta.

multumesc pt aprecieri, si iti multumeste si masina. :D

SFW 11-01-07 13:58

Daca tot spuneti ca va plac masinile frumoase ... uitati un link catre alta masina frumoasa ... :D
In primavara o sa mai apara si alte modificari ... doar sa fie frumos afara ...

oricum ... cred ca e primul nebun care-si tuneaza in Romania un 407.
Da e frumos tare :D

https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/19820-peugeot-407-a.html

siminelsimi 29-01-07 11:12

frumos si deloc exagerat . felicitari !

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning