![]() |
Re: E30 - B 325 JOB
Inca odata ma repet pentru tine ca vad ca esti frustrat rau pe consumul masini.
Eu am spus o simpla parere referitor la motor,nu m-am gandit ca aici vorbiti in litri pe km:))))). E greu sa constientizezi ce incerc sa explic sau trecem la foaie si pix? |
are dreptate bmw bai rover... majoritatea care au 2.5 pe ursi zic acelasi lucru despre consum daca e in mintiile lui si nu te dai la el :)
eu nu pun mai mult pentru acte :) |
Pai si ce ma...pui 2.5 si o data la 2 ani cand faci ITP pui 1.6-le inapoi...sa iasa seriile si noxele:rolleyes2 Nu merge?
|
e fara serie...si cu noxele se rezolva :))
ba da merge' dar e gay sa fac asta... |
Atunci de ce kilu meu iti mai faci griji de acte daca n-ai serii?:lol: Pune mana si baga un 4.0:D
|
Quote:
stiu si eu cat consuma un 1.6 pe urs cat si pe pisica ..am avut si eu URS cu 1.6 ...si 2.0 ...no problema ..si pisici si tot ..dar la modul cel mai serios ...nu exista motor mai echilibrat ca 1.8is si ca 2.5 !!! dar 1.8is ZIC eu este mult mai practic in oras si extern ......adica pentru unele categorii de oameni 1.8is este sfant fata de 2.5 ... aici am batut .cum ti-am zis daca tu ai 1500 lei pe luna catalogati pentru ebnzina ...afla ca pe acest forum multi se chinuie sa aiba bani sa intretina masina nu numai sa bage benzina in ea ..si sunt exemple la alte categorii de masina nu la BMW ...la masinile cu consum decent si acolo sunt probleme !!! dar faza cu 10-11 % consum in ORAS este IMPOSIBIL pentru ca in fisa tehnica de producator au alte valori declarate :) acum nu stiu daca aberez eu dar daca un 2.5 consuma cum spui tu ..pai atunci ne-am pune toti 2.5 pe masina ca ..na un motor de 1.4-.16 16v in oras tot ia 9-10 nu ?? eu pe 2.5 meu nu am avut asemenea consum ....daca ar fi avut consumu asta tineam masina legata cu lant de balcon |
Inca odata ma repet...eu am incercat sa ii dau omului un sfat prietenesc,ca sunt oameni aici si cu 4.0 turbo,si cu m3 turbo...nu m-am gandit ca este vorba de consum :)).
Nu vreau sa intru mai mult in detalii despre motoare si etc ca,chiar nu are rost;) O zi buna in conutinuare. |
Quote:
salut , o zi buna si tie !!! |
Quote:
Tu esti tare asa de felu tau nu?Auzi , 50-100lei de benzina ZILNIC... Chiar trebuie sa-ti aduc aminte cat mai exact e salariu minim pe economie in tara asta?Sau cam cat de greu e sa gasesti un loc de munca foarte bine platit pt omu de rand? Sau stai , daca unii lucreaza pe 10mil/luna , in opinia ta sunt niste rupti in cur care n-au dreptu la o pasiune , o masina si s-o intretina si s-o ingrijeasca dupa posibilitati?? Fiecare isi face bugetu pt diverse dupa cum stie el mai bine in functie de castig si ce alte necesitati mai are , nu trebuie sa vii tu superior sa-i trimiti pe toti la scutere ca nu-si permit poate cat iti permiti tu. |
Quote:
|
Va-ti gasit voi 2.
Si Rover...vezi ca am fost impreuna la primele initiative pe strazii cu protestul impotriva scumpiri carburantilor. Repet,eu ma refeream la cu totul altceva aici,nicidecum la consum. Hai sa nu mai poluam topicul omului,ca nu avem cum sa ajungem la un numitor comun niciodata;) |
2 Attachment(s)
inca exista..
|
ce bat astia campii aici la tine ,nu am mai vazut de mult asa discutii aprinse despre nimic :))).
ps :arata bine ursu ,da nu ar strica sa il mai lasi si pe el putin. te sal si bafta. |
da , caut arcuri cu drop mai mare .
|
5 Attachment(s)
am mai avansat si noi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning