![]() |
Re: TXA
shit.... spectacol gratis.... :D :D :D bravo marius... misto masina... felicitari.. ce va urma?
|
Quote:
naka66vio vino prietene intr-o seara in bucuresti si ai cu cine s ate dai daca vrei curse .... |
Quote:
nam zis nik de rau de saria sa DE RAU DE CUR IN SUS DOAR CA STEPT CURSA TATA TOT sunt curios cine castiga.si 2 la mana nai u masina sa te dai cu mine.norocul tau ca o am tocmai la ploiesti dar cu mici modificari poti sa ai si subaru stok si te fac asa ca numai vb prostii.deci eu nam nika cu nimeni din contra apreciez cat a muncit txa la masina ca si toti ceilalti de aici chiar daca au olcit sau bmw sau etc dar ca se vrea la o astfel de masina cum e txa si rezultatele sa se vada ce poate nu e asa? sau cum? |
De curiozitate si scuze de offtopic : ce masina ai ?
|
Quote:
|
Quote:
|
are o supra din 86 dupa felul cum vb ..... m-am referit ca pui paie pe foc degeaba de pomana .
Toti sunte-ti nebuni pe forumuri si aveti sute de cai putere. |
am zis din 91 frate nu din 86.u pui paie pe foc nu eu.eu doar vreau sa vad daca minca omului da roade ce e mare lucru in asta?
si eu nu ma pot da cu un m5 ca nu ma tine intelegi? eu recunosc spre deosebire de tine care cred ca vb aiurea. |
bai naka tu nu ai treaba deloc frate?frate eu sunt in germania am treaba da?ia-ti masina din ploiesti sau de unde e,daca e,si vino cu ea la bucuresti ca gasesti masini fara numar cu cate sa te dai,eu chiar daca iau bataie sau castig munca a dat roade sigur si asta stiu eu mai bine,eu oricum raman in carti indiferent de rezultat pe cand tu?nu cred ca te stie cineva pe tine sau masina ta.......
|
Haide-ti sa incercam sa numai facem oftopic aici ....ca deja e stresant ....
|
lol.daca stateam si eu in bucuresti era altceva.pe cand asa?
asta e |
Eu cred ca decat sa ne certam aiurea hai sa ne vedem fiecare de masina lui!Cand o veni Marius in tara il provocam daca ne tine!Daca nu stam cuminti in banca noastra!Si mai terminati cu TXA-ule nu te dai cu X cu Y!Am mai spus o data,daca nu ma insel e topic pt masina nu pt provocari!Bafta Mariuse!
|
mda foarte frumoasa masina TXA felicitari,eu sunt de la fetesi cu ursul mov ne-am intalnit la piticu daca mai tii mine?cand am sa mai ajung prin buc poate bem o bere un suc ceva mai stam de vorba,as mai vrea si eu niste caluti acum am un motor de 2500 din germania adus te.am pupat
|
TXA mai da si tu detalii ceva!
MAi merge masina sau nu ai mai iesit? |
il76hth=frate cand esti in bucuresti da un telefon si stam de vorba,sunt plecat din tara si de asta nu am mai dat nici un semn de viata,revin curand si mai vb.cu ceva detalii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning