![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Nici eu nu cred ca ar da bine pe LOW cu jante cromate..
|
Ce-i cromul ala ma? Bleah! :-| Man sa nu te prind cu asa ceva pe masina ca ne suparam :lol:
|
Uite că şi KYS le are cromate şi merg de minune
|
Quote:
|
deci fratzilor eu am dat o ideee dar de cand pana cand crom polis la jante e kich nush:lol:
inseamna ca cei de pe stance works is kich:lol: hai va pup a fost parerea mea doar ;) |
Quote:
sa speram ca dupa sfintele sarbatori iti revii:confused2 |
2 Attachment(s)
Quote:
uite pt tine poze cu masinii LOW SI JANTE POLIS ENJOY:arrow: |
Quote:
|
Multumesc tuturor si va rog..sa va certati in PM.:-)
M-am gandit si la polish dar dupa reconditionare acestora polish-ul a picat din anumite motive care au tinut de procedura de reconditionare:) Raman asa jantele..o sa merg pe un look putin mai clasic si mai elegant. Va Salut.:-) |
3 Attachment(s)
Si asa arata capota spate si bara vopsita..se putea si mai bine..dar...
|
Forta neneaaa...arata bine :). Un pm daca se poate cu cat te-a costat
|
Mi se pare mie sau pragurile nu sunt vopsite? Apropo, mai spal-o si tu :lol:
|
A iesit foarte bine ;)
|
Salut am citit in mare parte tot topicul ! foarte promitator proiectul dar asi vrea sa te intreb cat teau ajuns toate jantele la sablat ca am si eu un set de borbet t si vreau sa le sablez ca sunt varza in special pe buza ! si daca sti cum se poate remedia zgariieturile de pe buza ! Spor la lucru si sarbatori fericite !
|
nenea ..eu doar vreau sa te imbarbatez. Incearca sa te obisnuiesti cu micile imperfectiuni , linii si alte prostii.. Ti-o spun ca am trecut prin asa ceva si voi mai trece. Si nu uita :mai "perfecta" ca masina din fabrica nu mai iese alta...poate doar cazuri f f rare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning