![]() |
Re: E 30
Quote:
|
foarte frumos . schimba mult imaginea si cozorocul ala din spate ;)
ps.. unde e buza aia de jos . |
Quote:
|
f. frumoasa..
oglinzile mergeau vopsite in culoarea caroseriei :) |
In realitate oglinzile se vad bine!Sunt negru mat!
|
intradevar oglinzile se vad bine rau rau ...ar fi contrastat prea mult cu "shadow-line-ul " si geamurile fumurii,daca erau albe..
astept sa vina si buza sa vad cum o sa 'dea' cu proiectoarele si cu pleoapele proaspat puse... MSK-ul e din nou pe drumul cel bun...:twisted: |
frumos fram asta ,si pare sa fie un pusti nazbatic .
|
fierbe tot :))))
|
Nu e singurul:twisted: :twisted: !
|
NOUL FILM GOLF PRODUCTION ,, DRIFT MIX "!!! AU PARTICIPAT : EU, KEZ, SPP, MSK , LAF ROSU, AXE, NSL, OVER, TENGU http://forum.nsl-ro.eu/index.php/topic,157.30.html
|
1 Attachment(s)
Maroo pentru prima data vad ca topicul a ajuns pe pagina 2 :(
aiurea... ce ai facut cu amortizoarele.. ce ai facut cu buza..? tot eu sa pun poze?:-) parerea mea e ca masina e subapreciata rau de tot..la cum arata .. si ce poate.. :rolleyes2 |
Doarme sub prelata!Cred ca se petrgateste pentru ce o sa il astepte!
|
fratilor....mai asteptati si voi...ca deocamdata...maroo a fost plecat....a avut concediu omu.....mai lasatil ca stie el ce vrea sa faca.....daca tot ideea aceea o are...care mia spuso mie...veti avea "2 surprize"mari...el si cu Dany.........dar...deocamdata...doar proiect...abia Dany este cu ursu pus p treaba Maroo...doar a "planuit"....maroo deschideti frate cosmoteul..daca nu dami mesaj p privat cu un nr pe care sa t pot gasi...sal
|
las ca nu mai are mult de zacut sub prelata si va iesii din nou la lumina mai am cateva lucruri de rezolvat la el dar pana nu o sa pot sa-l misc eu acolo va zace...
|
abia astept sa iasa si al tau...sa il termine dany si pe al lui:X sa rupeti tot:X:X:X:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning