![]() |
eu imi bag... ca tot nu pot sa vin de data asta... e majoratu lu finamiu... akum mi-am amintit... sa-mi trag un glonte...e nasol ma shi asta a pus majoratu sambata...
|
Re:
Quote:
Oare de ce nu puteai tu sa taci ??? Sarcasmul asta chiar nu isi are rostu, si tare as vrea sa iti vad fetisoara aia de 15 ani, ca la gura nu te-ntrece nimeni,mai ales de cand ai faimoasa functie. Ontopic Se strange lumea si in port? |
Re:
Quote:
ART sa vin cu interventzii? :D :lol: |
@matrixu:
O sa ne adunam la Sala Sporturilor si poate apoi, daca vor si ceilalti, o sa dam o tura in port. |
Re:
Quote:
|
Da mare shef :D
Vorbim acolo ce si cum facem. C YA ALL!!!! |
Baietzii...spundetzi`mi shi mie..cand ne intalnim?? Sambata sau duminica...si la ce ora...si...alte detalii de scena spre ce locatii ne mai ducem.
|
pai intalnirea este la ora 20 in ziua de sambata... mai multe detalii ii rog pe Biz sau pe Ady sa dea...
|
Sper sa reusesc sa ajung si eu.Ca o sa am ceva treaba pe zi.
|
eu nu vin ptr ca sunt la munca. Va urez distractie placuta
|
sorry ca anunt tarziu, din motive personale ( plecat din localitate ), nu cred ca are rost sa ne fataim in 1000 de locuri.
Sa meregem mai intai la ss si porma in port, nu vad rost, din moment ce toata \"crema\" se duce direct in port.Parerea mea ar fi sa ne vedem direct acolo, in port. ......... daca voi sunteti de acord bineinteles. va astept si parerile voastre P.S.: D_M_X, daca tot ai banii aia de la tipu ala din America, poate le dam o alta intrebuintare tot pt curse ;) ......... vorbim mai multe pe pm sau pe mess ;) |
Re:
Quote:
E frig :wink: |
Unii chiar stau in frig si se \"holbesc\" :shock: :shock: moaaaaaaa :p
|
8 Attachment(s)
La ultima intalnire n-au fost decat 4 oameni :roll:
Adica eu, dogarel, biz si tipul cu slz alba(sorry dar nu pot sa-i retin nick-ul :oops: ) Poze n-am facut pt ca era noapte si imi tremura mana de frig :lol: In schimb l-a intoarcere, cu biz si dogarel, am gasit niste masini interesante :twisted: Luati de priviti! |
1 Attachment(s)
Si ultima...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning