![]() |
Re: Multa munca pentru o...pisi...
Quote:
|
Quote:
|
Deci o sa avem doua beemere albe in Craiova ! :D
|
Quote:
|
Momentan nu pot sa zic, o sa fie "lansat" la 4tuning day !
|
Quote:
|
frumos, imi place, sper sa iasa exact cum vrei u si munk sa iti fie rasplatita. imi placea culoarea p care o avea inainte, dar e mishto cum o faci, asa vreau sa o fac si eu p a mea, dar snt in dubii, perlat, sau alb simplu.
bafta in continuare! |
cate surprize si de 4tunning day..toata lumea preagateste cate ceva...
|
Quote:
on:cand iei masina din service? |
domne nu te spun la nimeni...masina...azi trebuie sa ma duc cu platforma sa o iau
|
@Al3xius - Ce atatea secrete frate m-ati innebunit numai lansari si chestii destea ! Spune-le oamenilor ca sunt curiosi !
@alexzander407 - Frate al doilea "beemer" este un urs ... GRF`u ! O sa fie foarte frumoasa masina .. Valy o are de o luna in garaj la dezechipat si maxim pana pe 15 martie o sa fie gata ! Offfff ... top secret ! :D :D :D Scuze de off-topic !!! Ca sa fiu si ON : @mihaitzaa - Cand pui motoru pe ea ? Ai cantarit singur volanta ? :) Vreau sa stiu daca am avut dreptate ... :P :P :P |
volanta normala are 12,75 kg....iar aia de M...are 11,4 kg
|
ms doru ... asteptam sa ne surprinda placut ... gata cu offtopicu ca stricam threadu omului:D:D
|
cu siguranta...o sa surprinda placut pe toata lumea ;)
|
Quote:
Nu`mi place sa vorbesc pe masina altuia si nu`mi place sa barfesc si sa imbarlig lumea....cum faci tu ! Ma abtin de la alte comentarii din respect pt. topicul lui Mihaitza! Bafta cu pisicutza! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning