![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
It will be fun :D
|
Quote:
|
bishop....dap :lol: si dak vi de 1 cu cine cred eu k vii o sa o agatz eu pe ea k sa fiu ontopic ce numai ea sa imi agatze iubitu......aaaa ba nu k ea a fost cuminte draq a fost al meu a umblat deghizat ....am planuri mari ptr ea & me :twisted: buhahahahahahha
|
Quote:
...mai nashpa dak ne bagam si noi fetele vati dus draq :lol::lol:.... |
Atata timp cat e de la fata la fata... nu ma deranjeaza :))
|
......buahahahahahahahaah :lol::lol: atunci se lasa cu orgii sa inteleg .....hai k vb de 1 mai k ne luam ptr atata off ;)
|
Quote:
Aaa cred ca eu am sarit peste cateva subiecte.... :lol: Ce sa intampla pe 1 mai???? Un de trebuie sa ne intalnim sau ce sa facem?> :) |
........lewl orgiile sunt rezervate deja ne pare rau :lol::lol::lol: k si asa kred k mi`o iau ptr afirmati aia de :twisted:....
|
Quote:
Pai de ce sunt "rezervate orgiile"??? Pai si sa va para rau ca nu stiti ce pierdeti (fetele) / :lol: Oricum asta este daca nu vreti...poate data viitoare.. :) |
......psycho baby ma jur k eu nu am fcaut invitatii baietilor dupa kum se vede dekat fetei lui bishop :twisted:....asa k aranjeaza u cu baietii si explikale k eu vreau fete in afara de u ;)
|
Quote:
|
uite ca in alte tari nu trebe sa fie tipul cel care face primul pas...
se pare ca sunt fete care chiar intra in o discutie cu un baiat....si tot ele sunt primele care ii cer numarul de telefon al baiatului ;) |
Quote:
|
mi s-a intamplat si mie una d'asta...
colega de liceu (mai degraba MUTANTA de liceu) ma intreaba: "nu vrei numarul meu sa mai vbim?" la care yo..."de ce sa mai vorbim ACUM ... poate alta data ! ti-l cer eu daca am nevoie...acum ... n-am nevoie de el !" a ramas cu gura cascata...ca vai draga....ce frumoasa era ea si ca am refuzat-o eu... |
exact...fete cu bashini in cap! :) :) daca ma interesa o cautam eu si proin alte modalitati! dar atata timp cat eram "DAT" nu era voie! :) acum mi-a venit in cap ...trebuia sa-i fi spus" nr prietenei mele nu vrei?" asta face crize cand e ocupat telul meu...pai sa mai si vb cu ea!: )) :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning