![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
Quote:
|
Exact !!! Am domantat fusta pentru ca schimb spoilerele(fata spate) in colaborare ci MrJoe !!! O sa iasa super din bani putzini :)
|
bobo da cnd ti le termini?
|
Sper ca pe vineri fatza e gata !!!
|
si noi ... ca sa potzi veni cu ea ;)
|
eu vin si fara fatza
:) numa asa cu tupeu |
fusta spoiler spate sparta :) frana de mana si s-a suparat bordura pe mine :)) cap toba borla rupt/spart/indoit/etc :-D valoare estimata 350 euro .... cat mai putzine evenimente de genu asta baietzi :) a da si de ce nu....(primul incident cu ea) primul deobicei e dureros eu am scapat usurel :)
|
naspa.clau mai vii vineri?hai cu al lui sora ta.:)
|
Quote:
|
am sa fac :)
|
mda...toti ne jucam k ne place adrenalina...dah...se mai intampla si de astea...sanatosi sa fim...
vali...te-am vazut azi pe centru...dapoi tu de astea faci mah...sa treci peste pasaju ala...dus esti...noroc k inainte cu juma de ora nu era politia rutiera fix acolo :))...ioi mah...dah c motor ai in renaultu ala...k rupe asfaltu...mai si suna...si arata si fain...sper sa ne vedem maine maine seara...vezi c faci...fara incidente... |
7 Attachment(s)
salutare natiune,si uite inca o victima a drumului alunecos,s-a intamplat la sfarsit de saptamana,a acrosat 3 masini pe calea Traian,victima transportata la spital cu ruptura,felicitari Florisalului si celor de la primarie,niste oameni fara cap,niste prosti......ce mai nu am unde sa-i cataloghez.....cum pot fi niste oamnei asa iresponsabili,deja cate accidente s-au intamplat din cauza prostiei lor.....ar trebui dati in judecata....masina poate o cunoasteti,a mai fost la intalnire in fata la catedrala,pacat de ursulet....o fost mai ghinionist ca mine....
|
super jenata a iesit masina...nasol rau :(...
|
fuai de capu` meu ....
nasol rau de tot pentru ei conteaza mai mult ... ca arata strazile mai faine , mai curate ... asa negre .... dar nu conteaza ca din cauza asta se intampla o groaza de accidente |
Vinerea trecuta la un interval de o ora am vazut 5 accidente din cauza drumului stropit...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning