![]() |
Re: AR-05-UWW
adica in loc sa faci o data si bine ai facut o data prost ca sa mai ai de lucru dupaia interesanta strategie... da vezi ca vine iarna frig astea nebunii
|
11 Attachment(s)
salutare :D nu prea am mai postat pe aici...am mai facut cate ceva la masina...
am schimbat pistonasii la feroduri(m-a ajutat tata) am schimbat evacuarea am schimbat uleiul...am pus prista 15w-40 am iesit cu masina pe sosea....dupa ce iesim dupa strada mea...mai merge masina 2-3 metri dupa care se opreste...merge iar 1 metru...iar se opreste....fugi acasa du`te si desfa dupa uww pompa de benzina si vino inapoi si pune`te si schimba pompa de benzina:lol: am pus numerele masinii inapoi....luni plecarea la RAR |
prea subtire uleiul... zic eu... acu o sa fie ok ca vine frigul da la vara... o sa il dea afara mai mult ca sigur
|
Quote:
|
depide si in ce stare e mototrul... eu la dacia noua am castrol 10w40 :D
|
13 Attachment(s)
salutare ! masina a venit de la frane:D
am montat si muzica pe masina... am schimbat farurile un prieten de 2 metri care deabia incape in masina:lol: de ziua mea va doresc multa sanatate si fericire:D UAN`u va saluta ! |
si eu am macheta pe bord 8) ui ce fain iti prinde frana de mana :oops:
bafta in continuare. |
la multi ani ba panarama:)) sa cresti mare:*
pune mana si schimba numele la topic.. ca nu mai e UWW |
Quote:
on: (!8Y_M: Nu mai e, dar o sa fie :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
propun 69BOG :D
|
12 Attachment(s)
s-a mai facut una/alta la masina...
2 jante canada 5.5j pentru fata.... 2 becuri pt far galbene... 1 sticla lucas rosie...doar 1 a mai fost la magazin... am pus azi portbagajul , un geamantan , un radio si un rucsac pe masina:lol: dupa poze le-am dat jos... si poze cu machetele:D |
3 Attachment(s)
...de dragul fostul UWW...
Rust in peace! |
13 Attachment(s)
Quote:
daca tot s-a mai postat pe aici revin cu poze noi.... vopsit bare negre... masca vopsita... numar pozitionat sub bara:D cd player nou:D niste poze cu echipaju`:lol: sa vina iarna:twisted: va doresc tuturor sarbatori fericite !:dribble: |
6 Attachment(s)
cateva poze de sezon...(tre sa schimb un bec de la pozitie):oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning