![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
in poze nu apare nici un R26 pana nu mergi cu unu ... e ca si cum am vorbi de meciul de aseara fara ca tu sa il fi vazut apropo cu vreun gti ai mers ? sincer |
Quote:
|
whatever :) nu ma intereseaza, eu doar ma amuz pe seama voastra :)
|
Quote:
|
si tu crezi ca daca te agiti atata pe threadul asta i`ti va da cineva o medalie?prin atitudinea ta nu cred ca ai facut vreun bine marcii tale mult prea ridicate in slavi
|
Quote:
ps - dar tu prin comentariile tale ppllline de intelepciune ce ai realizat ? |
Quote:
Nu e rost...si eu stiu probleme de serie, mai ales cateva "secrete" de gen temperatura nu merge peste 90 de grade...cep putin nu la bord :) Sau probleme cu termostatul la Passat...si inca mai sunt multe :D |
Quote:
prietene, te rog data viitoare nu ma mai baga in seama, nu vreau sa fac parte la polemicile tale.... oricum vad ca ai intrat in conflict cu destui membrii ai forumului... |
Quote:
eu ma bag in seama ??? cred ca tu te bagi in seama cu comentarii de genul celui cu cricul a si apropo tu ai facut o afirmatie mai devreme si nu ai mai zis nimik repet arata-mi te rog un post in care "ridic in slavi" marca asta imi cer scuze daca te deranjeaza dar asta e realitatea |
Quote:
pt romanii aia cu mentalitatea de turma care sunt indoctrinati ca vw e o masina buna cum spui u aleg vw pt faptul ca renaulturile nu prea au apucat sa faca panza de paianjen in tara asta, masini care cunsoc destul de bine service`urile pe interior si piese ca de porsche. chiar daca avea rs`ul tau 150 cai in plus tot gri`ul va fi mai iubit de cei ca mine pt ca au o prestatie nu ca renault masini bibelou.ne mai gandim si la fiabilitate ca nu suntem toti magnati. si team rugat frumos data trecuta NU MA MAI BAGA IN SEAMA. pt mine tot ce spui u legat de renault e aberatii ca offtopic bye |
"gri`ul va fi mai iubit de cei ca mine pt ca au o prestatie nu ca renault masini bibelou.ne mai gandim si la fiabilitate ca nu suntem toti magnati. si team rugat frumos data trecuta NU MA MAI BAGA IN SEAMA. pt mine tot ce spui u legat de renault e aberatii ca offtopic bye"
in fraza asta ai tot ce aveai mai bun ... merci ps - sunt doi termeni total diferiti dar oricum se vede ca stai prost cu limba romana A ridica pe cineva în ~ (sau în slăvile cerului) a lăuda pe cineva/ceva peste măsură. [G.-D. slăvii] /<sl. slava A ARGUMENT//Á ~éz intranz. A dovedi prin argumente. |
pai daca vrei un argument concret il ai materialel folosite la interiorul renumitei masini megane rs sunt asemanatoare cu cele din care se fac jucarii ieftine de copii , sau cand te duci la toaleta ,al capacului ala oval fara caterinca si am condus si gti si javra deasta de rs si nu se compara daca sunteti voi mai multi aici cu gura asta este adevaru se simte si se vede
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
ce javra de rs ai condus ? tu nici macar nu te-ai uract in unul uite am facut niste poze la interior sa imi arati si mie materialele alea ieftine :) |
frumos mai vazusem dar sa fim seriosi.nu se compara cu bordul de vw.plansa din bord unde este cd-playerul,volanul,afisajul nu mi se par chiar stralucite.nu te supara dar asta este purul adevar gti ul are un interir mult mai frumos mai de calitate si mai de bun gust.nu ca cel de rs ar fi urat.doamne fereste
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning