Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Megane RS facelift Vs Golf V Gti (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16718-megane-rs-facelift-vs-golf-gti.html)

daniwmk 20-01-08 00:34

Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1302543)
vai incredibil domnule cea fost la adunarea asta e incredibil.zici ca sunteti pasionatzi de M,SAU DE LAMBORGHINI DE CEVA.pe bune mati facut sami placa r26.vb sincer.nu am mers inca cu unull am mers doar cu megane normal dar sunt tare curios

parca am stabilit ca tu alegi gti ... chiar nu era nevoie de interventia ta plina de intelepciune si de argumente :))))
in poze nu apare nici un R26
pana nu mergi cu unu ... e ca si cum am vorbi de meciul de aseara fara ca tu sa il fi vazut

apropo cu vreun gti ai mers ? sincer

daniwmk 20-01-08 00:38

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1302552)
poate i`au chemat inapoi ca sa le schimbe "cricul" :))

sau poate i-au chemat inapoi sa le schimbe niste injectoare ca la tuareg R5 sau sa le schimbe niste softuri la cutiile dsg ca la passat sau niste mufe la airbag-uri ... ce zici ?

vacaroz 20-01-08 00:40

whatever :) nu ma intereseaza, eu doar ma amuz pe seama voastra :)

daniwmk 20-01-08 00:42

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1302569)
whatever :) nu ma intereseaza, eu doar ma amuz pe seama voastra :)

daca de atat esti in stare ... ma bucur ptr tine

vacaroz 20-01-08 00:43

si tu crezi ca daca te agiti atata pe threadul asta i`ti va da cineva o medalie?prin atitudinea ta nu cred ca ai facut vreun bine marcii tale mult prea ridicate in slavi

daniwmk 20-01-08 00:48

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1302574)
si tu crezi ca daca te agiti atata pe threadul asta i`ti va da cineva o medalie?prin atitudinea ta nu cred ca ai facut vreun bine marcii tale mult prea ridicate in slavi

arata-mi tu post facut de mine unde ridic in slavi marca asta

ps - dar tu prin comentariile tale ppllline de intelepciune ce ai realizat ?

Hexer 20-01-08 00:51

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1302566)
sau poate i-au chemat inapoi sa le schimbe niste injectoare ca la tuareg R5 sau sa le schimbe niste softuri la cutiile dsg ca la passat sau niste mufe la airbag-uri ... ce zici ?

Nu e rost...si eu stiu probleme de serie, mai ales cateva "secrete" de gen temperatura nu merge peste 90 de grade...cep putin nu la bord :)
Sau probleme cu termostatul la Passat...si inca mai sunt multe :D

vacaroz 20-01-08 01:00

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1302582)
arata-mi tu post facut de mine unde ridic in slavi marca asta

ps - dar tu prin comentariile tale ppllline de intelepciune ce ai realizat ?

prietene, te rog data viitoare nu ma mai baga in seama, nu vreau sa fac parte la polemicile tale.... oricum vad ca ai intrat in conflict cu destui membrii ai forumului...

daniwmk 20-01-08 01:07

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1302604)
prietene, te rog data viitoare nu ma mai baga in seama, nu vreau sa fac parte la polemicile tale.... oricum vad ca ai intrat in conflict cu destui membrii ai forumului...

dai dovada de lipsa de discernamant ... prietene
eu ma bag in seama ???
cred ca tu te bagi in seama cu comentarii de genul celui cu cricul
a si apropo tu ai facut o afirmatie mai devreme si nu ai mai zis nimik
repet arata-mi te rog un post in care "ridic in slavi" marca asta
imi cer scuze daca te deranjeaza dar asta e realitatea

vacaroz 20-01-08 01:16

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1302573)
daca de atat esti in stare ... ma bucur ptr tine

aparatorul patriei, avand in vedere ca e un topic vs si u tot blamezi vw`ul nu numai gti`ul si vii cu zeci de "argunemte" legate de megane cam la asta se rezulta.si e un forum public, postez ce vreau si nu trebuie sa ma judeci u pt aprecierile si dezaprecierile mele, ti`am spus ca data viitoare sa nu ma mai bagi in seama ca vad ca altceva mai bun nu ai de facut decat sa scoti lumea din sarite.
pt romanii aia cu mentalitatea de turma care sunt indoctrinati ca vw e o masina buna cum spui u aleg vw pt faptul ca renaulturile nu prea au apucat sa faca panza de paianjen in tara asta, masini care cunsoc destul de bine service`urile pe interior si piese ca de porsche. chiar daca avea rs`ul tau 150 cai in plus tot gri`ul va fi mai iubit de cei ca mine pt ca au o prestatie nu ca renault masini bibelou.ne mai gandim si la fiabilitate ca nu suntem toti magnati. si team rugat frumos data trecuta NU MA MAI BAGA IN SEAMA. pt mine tot ce spui u legat de renault e aberatii ca offtopic bye

daniwmk 20-01-08 10:14

"gri`ul va fi mai iubit de cei ca mine pt ca au o prestatie nu ca renault masini bibelou.ne mai gandim si la fiabilitate ca nu suntem toti magnati. si team rugat frumos data trecuta NU MA MAI BAGA IN SEAMA. pt mine tot ce spui u legat de renault e aberatii ca offtopic bye"

in fraza asta ai tot ce aveai mai bun ... merci

ps - sunt doi termeni total diferiti dar oricum se vede ca stai prost cu limba romana
A ridica pe cineva în ~ (sau în slăvile cerului) a lăuda pe cineva/ceva peste măsură. [G.-D. slăvii] /<sl. slava
A ARGUMENT//Á ~éz intranz. A dovedi prin argumente.

Amariss_20 20-01-08 10:23

pai daca vrei un argument concret il ai materialel folosite la interiorul renumitei masini megane rs sunt asemanatoare cu cele din care se fac jucarii ieftine de copii , sau cand te duci la toaleta ,al capacului ala oval fara caterinca si am condus si gti si javra deasta de rs si nu se compara daca sunteti voi mai multi aici cu gura asta este adevaru se simte si se vede

naka66vio 20-01-08 12:03

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1302560)
parca am stabilit ca tu alegi gti ... chiar nu era nevoie de interventia ta plina de intelepciune si de argumente :))))
in poze nu apare nici un R26
pana nu mergi cu unu ... e ca si cum am vorbi de meciul de aseara fara ca tu sa il fi vazut

apropo cu vreun gti ai mers ? sincer

pai daca ai inteles ca am ales gti.intelege ca si u ai ales rs si numai posta si numai postez nici eu.da am mers cu mai multe gti

daniwmk 20-01-08 16:00

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Amariss_20 (Post 1302825)
pai daca vrei un argument concret il ai materialel folosite la interiorul renumitei masini megane rs sunt asemanatoare cu cele din care se fac jucarii ieftine de copii , sau cand te duci la toaleta ,al capacului ala oval fara caterinca si am condus si gti si javra deasta de rs si nu se compara daca sunteti voi mai multi aici cu gura asta este adevaru se simte si se vede

plansa de bord este din material “slush” am mai mentionat asta ... un material moale si foarte placut la atingere
ce javra de rs ai condus ? tu nici macar nu te-ai uract in unul

uite am facut niste poze la interior sa imi arati si mie materialele alea ieftine :)

naka66vio 20-01-08 16:12

frumos mai vazusem dar sa fim seriosi.nu se compara cu bordul de vw.plansa din bord unde este cd-playerul,volanul,afisajul nu mi se par chiar stralucite.nu te supara dar asta este purul adevar gti ul are un interir mult mai frumos mai de calitate si mai de bun gust.nu ca cel de rs ar fi urat.doamne fereste

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning