![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
daca stii pe cnva cu un dodge Shadow am piese f noi ptr el de la usi, bari ,bord ,si multe cele f noi si la preturi f bune ...eu am luat cate ceva ptr a mea de pe ea..
|
AM GENTI IN 6 SPITE PE 15 IN STARE F BUNA PLUS 6 CAUCIUCURI 2 DE 205/15/50 SI 4 195/15/50 IN STARE F BUNA LA UN PRET F BUN DOAR PTR BARBATII CU MASINI AMERICANE
|
ce distanta intre prezoane?
|
Quote:
coupe sau cabrio? |
cate sunt prin TM, pff, majoritatea cabrio :wink:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
activ, foarte. ii place mult sa mearga prin tara (bucuresti-tulcea-constanta-targoviste-comarnic) :) face cam 10.000 pe luna. smooth :) cand ne intalnim ? :) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Am un Pontiac Trans Am GTA T-top de la '89. 350ci L98 TPI, 700R4 transmissie automata, 9bolt BW diff. Am modificat putin, am mult de piese aftermarket, aşteapta acasa pana instalare... Cand am timp :-)
|
@ pontiac '89
am si eu o intrebare despre masina, asta in cazul in care mai ai evacuarea originala pe ea. stii cumva daca este echipata cu 2 catalizatoare ? (era o optiune de fabrica care scadea back-pressure pe evacuare) codul de optiune este : N10 dual catalytic converter exhaust daca da, vreau sa te intreb niste lucruri apropo de sistemul de evacuare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
spunea cineva ca e plina timisoara de baroane....... am vazut si eu vreo 2 pe net cu nr de timishoara! una avea un tuning facut de vreun drishcuitor si cealalta era la vanzare cu ...........4200 euro! :lol: maxima caterinca ...........probabil omu nu auzise ca mai exista internet si mai aflam si noi un pret din afara......unde una in stare perfecta cu rulaj mic e cam 1800 euro..........:lol: multa bafta tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning