![]() |
Re: Shadows Racing Team
Viitoru suna bine......
|
Tocmai am facut prima 100km de rodaj... uratimi noroc. :)
|
Mult noroc Diablo`XXX, sa ai parte de medalii, diplome, cupe si numai rezultate bune, fara incidente !
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
usor....usor...ne pregatim de show...tricoul este un "demo"....dar baner`ul este originalul...asteptam parerile voastre....
|
Quote:
|
intradevar...fiind pozat cu tel nu se vede asa bine...dar...pot spune ca scrisul cat si sigla sunt perfecte....o sa ai si tu asa ceva PEE...
|
Foarte misto tricou`.... si bannerul, dar parca ar fi fost mai misto cu niste litere cum aveti pe parasolar. Parerea mea.
Oricum, e un personaj cu gluga alba in ultima poza care strica tot peisaju`. Astept sa vad si eu niste poze finale cu masinile oamenilor care vor sa participe... de-alea artistice, cu una bucata bunicutza pe capota, sau (preferabil) un taliban cu doua ak-47:) |
Quote:
|
Quote:
|
Asta e doar inceputu...sa va tineti bine la ce v-a urma...sper sa fim pregatiti 100 % pt cel de-al 3 eveniment la care Shadows Racing Team v-a participa...Azi bayetzii au fost chiar fortzaaa....s-au apucat de achizitii serioase si sper sa ne prezentam onorabil la 4 Tuning Days!!!
|
LupAlb daca o sa fii prezent la 4Tuning Days o sa vezi un spectacol frumos prezentat de noi...sper sa ne iasa exact cum ne dorim.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Poti sa dai un mic preview la ce va fi la 4td din partea voastra? @PEE : Frate, si eu sunt tot cu talibanii, asa ca e normal...neam la neam trage:) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning