![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
@GJ 64 GAB: ai mare dreptate. se poate intampla oricui si...oricum. De ex. cand aveam matiz stateam linistit la semafor, aveam masina in spate, scapa piciorul de pe ambreiaj -> bufnitura, nici nu stiam ce se intamplase :)
Dar fata de o masina stock, aici pui mana tu si faci, bagi bani in ea, si sa vina unul si intr-o secunda iti strica munca de 1-2-3-n saptamani... Cred ca as inebuni si eu, electric, daca s-ar intampla asa, dar vorba aia, oameni suntem, avem capul pe umeri, ne calmam repede :) Electric, ai vopsit un oltcit doar cu sprayu? :lol: |
Dacă nu se întâmpla accidentul poate nu îşi lua capotă cu bad boy, deci, de asta zic, TOT RĂUL SPRE BINE!...
Nici mie nu mi-ar conveni să-mi lovească cineva maşina :D... dar suntem oameni şi toţi greşim şi plătim la un moment dat ! Să vedem Bitch-ul încruntat ! |
Quote:
Quote:
|
iti vazui si eu azi pe aeroport masina...
defapt masinile asa frumos, cu calibra pe dreapta si oltcitu pe stanga, usurel asa :D f frumoase amandoua ai grija de ele salut |
Quote:
|
6 Attachment(s)
intre timp...am renuntat la acea capota cu badboy look si am achizitionat o prelungire din fibra !!! urmeaza sa o prind in popnituri (acum e prinsa doar prin inchiderea capotei)...dupa care va fi incarcata cu fibra si ceva mai agresiv badboy-ul !!
|
Cataline frumoasa masina mai ai :) si pe aeroport te-am vazut , dar ai stat asa cuminte cu prietena retras:P what happened?
|
Quote:
|
oho...bravo:)) dar nu te-ai dat cu al meu espero 1.5 "DCI " nu GLX, dar ne dam daca imi dai 50 de metrii avans:> , joia de vine sa fii mai bine dispus, vin si eu si o sa ma bag cu tine in seama :) caci data trecuta mia fost cam rusine :"> dar nust de ce ca nu e felul meu
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
azi masina a primit kit xenon 6000k 35w Philips(trebuie sa repozitionez balastul din drepta) si un filtru de aer sport (cu debitmetru custom) !!! pot spune ca masina e ceva mai vioae , iar sunetul face toti banii !!! ps: filtru este un EUFAB (asa scrie pe el)...urmeaza sa-i pun unul K&N !!!
|
2 Attachment(s)
poze de acum 5 min !
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
zilele astea masina a primit un mic upgrate legat de muzica...si anume :
-Tweetere Pioneer -Subwoofer Hifonics 500W RMS -Amplificator Crunch 500W RMS si un stick pentru USB...ca m-am tot saturat sa schimb cd-urile ! ps: NO BASS...NO FUN !!! sunt super incantat de claritatea si acuratetea sunetului din masina mea (prietenii cunosc):D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning