Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Provocari (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/160205-freehand-design-provocari.html)

Evoluzione 21-06-10 16:38

Re: Freehand Design - Provocari

Ce a postat MilTen este o recapitulare.
Rezultatele se afla dupa patru zile de votare publica. Topicul cu Megane, de exemplu, il gasesti aici.

DanutzS 21-06-10 16:41

ok :) scuze pentru intrebare dar nu stiam cum se fac rezultatele :)

MilTen 21-06-10 18:50

daca ai observat am luat in ordinea alfabetica nu dupa frumusetea masini

mirceasilvyu 22-06-10 13:09

eu sunt cu olcitul cel din urma..astazi il pun si pe al meu..

Dacia_1310 22-06-10 19:08

ANUNT:Provoc pe un membru(oricare) la o tema care nu stiu ca a mai fost: DACIA Logan.Poze se gasesc pe imagini google.Spor la treaba!!:D

silviun95 22-06-10 19:39

Quote:

Originally Posted by Dacia_1310 (Post 3461441)
ANUNT:Provoc pe un membru(oricare) la o tema care nu stiu ca a mai fost: DACIA Logan.Poze se gasesc pe imagini google.Spor la treaba!!:D

Tu tot dai provocari dar de evoluat mai putin.. sincer..mai evolueaza "olea"..vrei sa fii intotdeauna pe ultimul loc? si din cate imi amintesc aveai o provocare cu sydaniel..de ce nu o faci pe aia?..

fara suparare...

radu.3 22-06-10 19:56

Quote:

Originally Posted by silviun95 (Post 3461533)
Tu tot dai provocari dar de evoluat mai putin.. sincer..mai evolueaza "olea"..vrei sa fii intotdeauna pe ultimul loc? si din cate imi amintesc aveai o provocare cu sydaniel..de ce nu o faci pe aia?..

fara suparare...

Hai ba ce esti si tu ciudos acuma? :x :lol:.
Revenind...Dacia, imi place ca ai vointa: la Carrera GT te-ai bagat, X6-le ai zis ca-l faci, ai mai promis vreo 3 desene pe la "Masinile voastre"...dar habar n-am ce-ti iau atat desenele astea la cum arata :rolleyes2.
Oricum, multa bafta la...logan...sau nu il mai faci? :twisted:

silviun95 22-06-10 20:52

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 3461577)
Hai ba ce esti si tu ciudos acuma? :x :lol:.
Revenind...Dacia, imi place ca ai vointa: la Carrera GT te-ai bagat, X6-le ai zis ca-l faci, ai mai promis vreo 3 desene pe la "Masinile voastre"...dar habar n-am ce-ti iau atat desenele astea la cum arata :rolleyes2.
Oricum, multa bafta la...logan...sau nu il mai faci? :twisted:

N`am de ce sa fiu "ciudos"..ii spun prieteneste, mai bine mai evolueaza si sa fie mandru de lucrarea sa decat sa faca desenul asa doar sa fie..ca la cum arata nu pare sa acorde foarte mult timp lucrarilor .. Dacia_1310..sper sa nu te superi..dar cam asta e adevarul..

Dacia_1310 23-06-10 08:06

No problem...Daca asta e adevarul!:sad:Dar cineva greseste:silvyun95.Adica:cum nu acord mult timp lucrarilor?La Dacia 1310 a lui bogdan_UWW am acordat cam o zi jumate,bine cu pauze de vreo 5,6 minute.Si multumesc de apreciere,radu.3!Cine vrea sa se bage la Logan e liber,dar sa nu fie prea multi(vreau sa fie battle):twisted:Numai bine!

silviun95 23-06-10 13:23

Quote:

Originally Posted by Dacia_1310 (Post 3462572)
No problem...Daca asta e adevarul!:sad:Dar cineva greseste:silvyun95.Adica:cum nu acord mult timp lucrarilor?La Dacia 1310 a lui bogdan_UWW am acordat cam o zi jumate,bine cu pauze de vreo 5,6 minute.Si multumesc de apreciere,radu.3!Cine vrea sa se bage la Logan e liber,dar sa nu fie prea multi(vreau sa fie battle):twisted:Numai bine!

acolo spuneai "m`am jucat vreo 3 ore cu creionul" care o zi jumate? :D

ziceam ca asa se vede..ca nu acorzi mult timp..in fine..tu stii cel mai bine ce faci..si inca ceva..de ce nu apelam si la alte marci? ca vad numai dacii,audi-uri, bmw-uri sau vw-uri :D

Dacia_1310 24-06-10 08:28

Nu Renault-ul!Am gresit la scriere trebuia sa spun Dacia 1300 deoarece pe mess eu vorbeam cu el(bogdan_UWW)si am zis de dacia aia alba.Nu i-am aratat-o inca.:-)

cozo_nigga 24-06-10 16:16

Quote:

Originally Posted by mirceasilvyu (Post 3460547)
eu sunt cu olcitul cel din urma..astazi il pun si pe al meu..

o cam pierdut trenu nu? ... de atunci faceam vreo 10 oltcituri...

mirceasilvyu 24-06-10 16:18

1 Attachment(s)
Cam da...l`am pierdut si faceam si eu vreo 20 .....dar am avut niste probleme...
il pun astazi la ora 18:00,
Sorry...

Si olcitul meu..pute`ti face poll daca nu mai are nimeni de facut oltcit...!!

Scuze pentru dublu post

Dacia_1310 24-06-10 20:35

Mistoo.!bravo!:D.Imi place cum ai realizat culoarea(pe parti,ca sa iasa reflectiile,cred:oops:) si imi mai place fata.
Aaa...si o mica intebare:ce ai dedesupt:lol:

mirceasilvyu 24-06-10 20:37

da da pe parti...numai ca mi`a cam dat de furca vreo 4 ore...ca e primu meu desen cu reflexi..si am o mica problema as dori sa schimb poza..deoarece nu am facut`o bine...nu se vede bine masian..parca e spalacita...daca se poate??cum?? (numa sa bag alta poza mai clara.....masina este fara nici o modificare)

All times are GMT +2. The time now is 01:19.

- Copyright 2026 4Tuning