![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
Ce a postat MilTen este o recapitulare.
Rezultatele se afla dupa patru zile de votare publica. Topicul cu Megane, de exemplu, il gasesti aici. |
ok :) scuze pentru intrebare dar nu stiam cum se fac rezultatele :)
|
daca ai observat am luat in ordinea alfabetica nu dupa frumusetea masini
|
eu sunt cu olcitul cel din urma..astazi il pun si pe al meu..
|
ANUNT:Provoc pe un membru(oricare) la o tema care nu stiu ca a mai fost: DACIA Logan.Poze se gasesc pe imagini google.Spor la treaba!!:D
|
Quote:
fara suparare... |
Quote:
Revenind...Dacia, imi place ca ai vointa: la Carrera GT te-ai bagat, X6-le ai zis ca-l faci, ai mai promis vreo 3 desene pe la "Masinile voastre"...dar habar n-am ce-ti iau atat desenele astea la cum arata :rolleyes2. Oricum, multa bafta la...logan...sau nu il mai faci? :twisted: |
Quote:
|
No problem...Daca asta e adevarul!:sad:Dar cineva greseste:silvyun95.Adica:cum nu acord mult timp lucrarilor?La Dacia 1310 a lui bogdan_UWW am acordat cam o zi jumate,bine cu pauze de vreo 5,6 minute.Si multumesc de apreciere,radu.3!Cine vrea sa se bage la Logan e liber,dar sa nu fie prea multi(vreau sa fie battle):twisted:Numai bine!
|
Quote:
ziceam ca asa se vede..ca nu acorzi mult timp..in fine..tu stii cel mai bine ce faci..si inca ceva..de ce nu apelam si la alte marci? ca vad numai dacii,audi-uri, bmw-uri sau vw-uri :D |
Nu Renault-ul!Am gresit la scriere trebuia sa spun Dacia 1300 deoarece pe mess eu vorbeam cu el(bogdan_UWW)si am zis de dacia aia alba.Nu i-am aratat-o inca.:-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam da...l`am pierdut si faceam si eu vreo 20 .....dar am avut niste probleme...
il pun astazi la ora 18:00, Sorry... Si olcitul meu..pute`ti face poll daca nu mai are nimeni de facut oltcit...!! Scuze pentru dublu post |
Mistoo.!bravo!:D.Imi place cum ai realizat culoarea(pe parti,ca sa iasa reflectiile,cred:oops:) si imi mai place fata.
Aaa...si o mica intebare:ce ai dedesupt:lol: |
da da pe parti...numai ca mi`a cam dat de furca vreo 4 ore...ca e primu meu desen cu reflexi..si am o mica problema as dori sa schimb poza..deoarece nu am facut`o bine...nu se vede bine masian..parca e spalacita...daca se poate??cum?? (numa sa bag alta poza mai clara.....masina este fara nici o modificare)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning