![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
xpert customs te-ai trezit din somnul tau adanc intunecat? :)))
Am un Daewoo Cielo, ce vreau sa imi fac la el? 1.Culoare negru mat. 2.jante negru+crom, amortizoare sport. 3.Eleron tip drag sau cum are tengu la nissanul lui. 4.c20 let scump dar interesant posibil sa il pun. 5.evacuare inox cap coada,admisie etc. 6.scaune sport FK 7.volan sport momo ori sparco prefer sparco, pedale am de la jom abia in iulie termin jumate din ce am enumerat eu...culoare masinei o sa fie, jantele cu amortizoarele...eleronul dac reusesc sa pun si scaunele e cool... multumit xpert customs? toata lumea vrea in **** mea sa isi bage bani in masina...dar suntem in criza si sufla vantul prin portofel, chill omu ca nu e asa de usor cum pare...si cat despre ceva mai interesant pe forum nu sari tu cu gura ca nu am scris sau nu am pus nimic ca noi am incercat sa facem ceva dar unii si-au cam dat cu parerile exagerat si prea mult decat sa ne ajute cu putin acolo...nu e vina mea ca intra lumea si prefera sa faca chat pe threadul sound of speed si nu se discuta pe gradinita...data viitoare gandeste logic calm. PS: omul prefera sa nu discute despre pt ca sunt unii care il indispun si nu il sustin il fac sa uite de visul ala al lui maret...ca sincer din toti de pe forum in afara de azerty, karfanatik, gtiracing..mai sunt vreo 2 3 nu ii tin minte nu am auzit pe nici unul sa zica lasa-ti baieti ca o sa reusiti...asa ca nu imi spune tu mie ce e bine si ce nu...ca eu si inca 2 baieti stim ce e mai bine pt clubul sound of speed... |
1 Attachment(s)
si io asi vrea sami pun vreo 400 de cai frumosi....da de unde bani......
Deocamdata ....imi bat capu sami schimb jantele...am unele momo pe 15 si vreau ceva cu buza...la combinatie...un Et de 28 Cunoasteti ceva...ca io am rupt netu in doua cautand da nu am gasit nimik decat pe la timisoara rad...ceva prin galatiu asta nu este?? |
ps...mai are careva golf 3 pe aici ...???
|
Quote:
Quote:
am eu un golf 3 si cred k te pot ajuta si cu jantele...am unele de vanzare pe 16 negre(reconditionate) cu buza cromata...dc te intereseaza fac poze si iti trimit |
bine...atunci...va rog sa imi ignorati posturile...faceti voi cum stiti...eu ma retrag...la revedere placuta
|
app..ce motorizare are golful tau?
|
Quote:
Quote:
|
app baieti...de mult vreau sa va intreb...care sunt cele mai puternice masini din sound of speed?
|
a meaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
|
asta stiu:D..altceva????
|
Quote:
|
Quote:
|
miar place macar un vr6 da chiar nu se merita ...te dai o data de doua ori da...bagi bani in benzina....ca la balamuc...bine ar fi sa ai motor mare consum mic:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
- jante negru+crom -Eleron tip drag --> imi vine sa vomit -pedale am de la jom --> crezi ca merge masina mai bine cu pedalele alea de care te impiedici tot timpul?? Din punct de vedere al motorului nu gandesti gresit dar sfatul meu este sa iti pui mai degraba un c20xe pentru ca la let sunt foarte multe complicatii.....dar asta e doar parerea mea!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning