![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
frumos fok...am citit de la inceput pana aici,a meritat...multa bafta piticule :p
|
Quote:
sambata o sa mai pun niste poze cu ceva mici modificari!!! |
Domne nu ti'am mai vazut masina de mult...sper sa ne vedem duminica....sa mai vorbim
|
Quote:
|
sal!vrea si un prieten faruri angel eyes ca ale tale spunemi cati bani is cu tot cu transpot cu tva,noi suntem din Timisoara
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze de azi de la cursa!
|
salut!vrea si un prieten sa-si cumpere faruri angel eyes ca ale tale,spune-mi cat te-a costat cu tot cu tva,taxe..etc...,uite id meu de mess fito_tuningboy
|
am eu faruri la 300 euro setul noi noute,daca cumperi mai mult de 3 seturi mai discutam ceva la pret.0723.77.67.67
|
pot sa zic macar atat...e unul din cei mai frumosi ursuletzi din tara,dak nu cel mai frumos...:-)
Numai bine! |
Quote:
ps txa:ai ajuns cu bine? |
Quote:
imi cer drepturile de autor ;) pacat ca n-am facut mai multe...:cry: vorbim si facem.. ce zici mi-a placut prestatia ta bafta in continuare;) |
1 Attachment(s)
bai frate scuza-ma,da' te mai tin vre-o 3-4 luni cu piesele alea in vama.nu e vina mea .stii.....da' ti le aduc...pe bune. :lol: :lol: :lol: si oricand ai nevoie...iti audc orice.stutzuri de invervier,pistoane spiralate,turbine tronconice...
|
Quote:
|
masina de nota 11 ...cat de tare poate sa arate 11x ..bv si bafta in continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning