![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
daca ajung taziu ma pedepseste mama =)) si nu ma mai lasa cu golani :P:P:P |
nu e man....8-8 juma:)).....e tarziu....si tu esti cu grisuletu' pe geam:))?
|
Quote:
:))) |
boss....te inteleg perfect....:D:))....unde e de baieramuri,hop si noi:))
|
a zis cineva baieram? :D :>
|
Quote:
|
da...buna idee:)):D...careva sarbatorit din club;;)?
|
si mie mi se pare la fel de bine dak ar fi la carol->spatiul destul de mare , sunt bune si cele enumerate de andy(dar si pt unii este destul de departe si nu ma gandesc numai la mn ci si la altii cum este tazz tyby si cei fara permis)
|
Quote:
La Multi Ani de pe acu bai Gheo':lol: |
dak ma numesc gheorghe asta nu inseamna k este vina mea k asta este nume de familie nsi nu se pune, dekt la numele mic si nastere k ar fii ziua mea;)....dar oriqm ms ult:))
respet SRS |
sa sti ca sunt da nu fac cinste :P ca nui vina mea ca mi-a pus nasi numele asta de gheorghe-ane:)))=))
eu sunt mai chitros asa:P |
Chitrosule...sa te prezinti cu un bax de cola la cutie vineri :)), glumeam! Oricum La Multi Ani pentru Gheorghe, George care dintre voi sunteti cu unu din numele astea! Sper sa ne vedem vineri ...Bafta si Respect => SRS .va pupa Jean :* :) :)
|
2 Attachment(s)
Si niste poze cu ultima creatie la care am mesterit ieri vreo 2 ore si astazi de la 9 seara pana la 12, se vad cam prost ca-s facute cu telefonul cand o sa mai dau jos o sa mai fac si alte poze sa vedeti cam cum arata "instalatia":
|
bv andy, te-ai descurcat pana la urma. si yo m-am ocupat de mici detalii la tank.. o sa vedeti vineri :D La Multi Ani Gheorghe si derivatii lui
|
bv ma bv voi ati facut cevva eu mai mult am stricat:)))
mi-am stricat stalpi fata de la bmw =)) am vrut sa ii tapitez cica negru =)) si acum se vede plasticul oricum nu mai fac pe tapiterul si iau alti ms ms pt urari ne vedem maine cu un bax de cola la cutie :P:P:P sa vad poate am treaba sau sunt invitat :) oricum ar trebui sa vin nu |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning