![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost
Ar cam fi timpu :d
Si vezi cu bara fata.... in dreapta ..poate parca daca umbli putin la ea,o faci sa arate mai bine |
1 Attachment(s)
hmmm...imagineaza-ti cum a intrat masina asta pe standul de itp....asta sa ai ce face seara asta...:lol:
|
Quote:
|
Reglabila scrie pe tine
|
Quote:
am-as dat jos si am impins-o :)) |
Voi puteti sa luati o reglabila si sa o ridicati s'o faceti jeep cand vreti si nu va luati.E maxim 250 euro.
Eu tanjesc dupa asa ceva , am cautat luni intregi dupa o reglabila si nu am gasit decat la SS Supersport .Pret ? Mai puneti 400 la aia 250. |
ce reglabila vere....fixa. s-a terminat jmecheria. toata ziua cu cheia pe sub ea...ba jos, ba sus. am luat de pe la dezmembrari ornamentele de la spoilere...o sa le fac culoarea jantelor si o sa le montez pe masina.
|
Pai din cate stiu eu,o cobori de sub capota din capatu telescopului.
Depinde de firma. |
Quote:
|
nu. reglabila daca imi fac o fac eu. custom cu cheie pt reglaj. ca la bmw...pe piulita. dar momentan merge asa. din capatul telescopului se regleaza duritatea.
|
Iti poti face si singur si eu nu stiam ? :rolleyes2
Cunosti pe cineva care face? |
eu si un strungar bun. se face usor. iti tre timp si bani. cand o sa ma apuc o sa pun poze pe etape cu cote cu tot.
|
Quote:
asa a trebuit sa mai faci niste drumuri aiurea fara rost... cum rezolvi cu impozitul ca parca mi-ai spus ca e destul de mare...si ala nu a putut sa si-l plateasca?cred ca nici pe casa nu si l-a platit ca atunci cand mergi la finante sa platesti impozitul pe casa trebe sa il platesti si pe masina... |
impozitul e vreo 80 ron pe an. nu e o suma mare. marti ma duc sa iau certificatul si fiscalul. sper sa o rezolv cat mai repede ca simt ca turbez fara ea. deja m-a ruinat de bani masina asta...2000 euro pe anu asta...bagati in ea.
|
Cam subtirel:p... ideea este sa nu intri in noul an cu datorii;)
+ ca 2000 de bucati se cunosc:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning