![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
|
Inca putin si e gata:twisted: Azi au venit piesele,maine vin ultimii cuzineti si pote fi fxat la locul lui motorasul!
Abia astept!:D |
De azi este din nou pe strazi cu motorasu refacut! Multumesc celor care m-au ajutat sa o rezolv (Cata, Ila, Joker, Alex)!
NE vedem in trafic:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps. du-te de dimineata ..sa nu stai la coada mult :) |
Quote:
Sper sa se respecte programarile! |
nu prea se respecta...se decaleaza..asa ca mai bine tot de dimineata te duci:D
|
Quote:
|
pentru orice eventualitate ar trebui sa le dai un telefon sa fii mai sigur ca sa nu pieryi timpul degeaba:???:
|
Am vazuto si eu azi :D, arata bine si ingrijita, km fara numar cu motorul in starea actuala ;)
|
Quote:
Din pacate la RAR nu este program cu publicu cica azi asa ca luni mi-am facut programare la prima ora! Merg dupa cartea de identitate azi si luni dupa certificat! |
cum arata cand ai luat`o si cum a ajuns ... Felicitari ptr ambitie si ptr idei ... la catzi mai multzi km fara incidente. :)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Ceva poze de pe intalnirea pasionatilor din Piatra Neamt... Intre timp am schimbat si stopurile, am pus cele originale stock@:D |
Eu am o atractie ptr ursi :))) nu pot sa zic ca nu-mi place ... chiar daca nu este intr-o stare excelenta mie tot imi place. :))))
Lasa Ali ... stii doar vorba aia: Graba strica Treaba ... stii ca stai si asteptzi dar macar il faci bun. Te Salut ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning