![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Calin79: ma bucur ca-ti place M6, am avut rabdare si se pare ca mi-a iesit cum vroiam.
steaua23 (master machete): am sa iau cateva poze cu macheta ta (Ford Mustang Bullit) si am sa le pun dupa ce le fac si eu, evident, impreuna la "comparatii intre machete". :lol: alex_muresan2009: nu este absolut nicio graba cu M6, nu este nicio graba cu macheta ti-am spus, nu cere de mancare. :lol: 2010: ma bucur ca apreciezi pozele pe care le fac, merci. 8) Mariusgl: nu ca mi s-a pus pata, dar asa am gasit. Daca vroiam alta culoare trebuia sa astept foarte mult si, efectiv nu aveam rabdare :evil_laug FED express: exact asa am spus si eu cand am vazut macheta lui steaua23, imi place mult pe galben, se asorteaza cu LANCERU EVO IX. M-am lungit nitel, apreciez faptul ca va place macheta si tin sa va multumesc. 8) O sa urmeze pozele cu prezentarea, daca nu acum, cand vin de la Marea Neagra cu un peste dragon in slip :evil_laug :lol: 8) |
Ai gasit-o pe cea mai potrivita culoare ever pentru un Mustang, superba :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sorry all. :sad: |
Rămâi dator cu o grămadă de poze :paper: altfel dacă te întorci bronzat şi fără chef de poze...ne supărăm ! :lol:
|
11 Attachment(s)
m-am intors si de la mare, nu am avut timp sa scot macheta afara, dar m-am straduit la poze, sa fie cat de cat de calitate.
FORD MUSTANG MACH 1 , 1/18 by AUTOart O macheta care mi-am dorit-o mult si de care sunt foarte multumit. Un model lucrat frumos, atent, cu detalii bune, care se incadreaza cu succes si fara nicio problema in clasa de machete premium. Vopseaua este de calitate, motorul este bine detaliat, etc. As putea mentiona ca minus lipsa geamurilor laterale. Faptul ca am ales-o in culoarea aceasta, ma face sa fiu convins ca am facut alegerea corecta! |
Roarrr ... agressive looking 8) Super macheta, detalii foarte bune (cel putin interiorul imi pare foarte bine realizat) , culoare "nemaipomenit de potrivita" pentru un Mach I, si pentru poze ... 10 cu stelutza de la mine ;)
Insa ai putea sa primesti 11 daca il scoti la photosession afara, impreuna cu Lancer`ul ca amandoua sunt galbene si cred ca le-ar sta bine impreuna :-) Bine ai re-venit ! |
Quote:
Si sa te corectez putin: "Un model lucrat frumos, atent, cu detalii bune, care se incadreaza cu succes si fara nicio problema in" colectia mea :lol: Asadar, si prin urmare o sa mi-o cumpar si eu:lol::lol::lol: Super tare...felicitari:!: |
WOW..Chiar ca are un look foarte agresiv macheta:!:
Imi place cum arata la interior, culoarea, bara pe spate..cotiera se deschide:?: Poze afaraaaaaa stiu tu cum;) |
Foarte frumoasa macheta....este extraordinara:shock:..si nu stiu cat de mult te incurca ca e fara geamuri laterale..succes si la mai multe:D
|
Bine mestere ! Cu primul drum la brasov, iau si macheta sa facem o sedinta foto :P
|
Mach 1, 2, 3... :lol:... frumoasa tare viespea !... si fotografiile sunt splendide !
|
Foarte frumoasa :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am vrut sa fac ceva misto cu aceste doua machete... dar am ramas fara baterii, asa ca le pun pe cele care am apucat sa le fac si asta-i treaba :sad:
Intentia conteaza :confused: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning