Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

radu_rs 02-08-10 21:46

Re: Machetele mele - radu_rs

Calin79: ma bucur ca-ti place M6, am avut rabdare si se pare ca mi-a iesit cum vroiam.
steaua23 (master machete): am sa iau cateva poze cu macheta ta (Ford Mustang Bullit) si am sa le pun dupa ce le fac si eu, evident, impreuna la "comparatii intre machete". :lol:
alex_muresan2009: nu este absolut nicio graba cu M6, nu este nicio graba cu macheta ti-am spus, nu cere de mancare. :lol:
2010: ma bucur ca apreciezi pozele pe care le fac, merci. 8)
Mariusgl: nu ca mi s-a pus pata, dar asa am gasit. Daca vroiam alta culoare trebuia sa astept foarte mult si, efectiv nu aveam rabdare :evil_laug
FED express: exact asa am spus si eu cand am vazut macheta lui steaua23, imi place mult pe galben, se asorteaza cu LANCERU EVO IX.

M-am lungit nitel, apreciez faptul ca va place macheta si tin sa va multumesc. 8)

O sa urmeze pozele cu prezentarea, daca nu acum, cand vin de la Marea Neagra cu un peste dragon in slip :evil_laug :lol: 8)

Racer21 04-08-10 12:39

Ai gasit-o pe cea mai potrivita culoare ever pentru un Mustang, superba :D

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3560008)
O sa urmeze pozele cu prezentarea, daca nu acum, cand vin de la Marea Neagra cu un peste dragon in slip :evil_laug :lol: 8)

Sau cand termini de explorat "The Carpathian garden" cu o muscatura de vipera :lol:

radu_bv 04-08-10 16:01

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3559349)
Nu am putut ramane indiferent la macheta lui Steaua23, Ford Mustang Bullit by AUTOart (una din 1000-le pe care le are) si mi-am luat si eu una, doar ca a mea este:

Ford Mustang Mach 1 (2004) , 1/18 AUTOart, o sa-i fac poze k-lumea, pe afara undeva... acum doar o poza. :evil_laug :???:

Hai odata cu pozele alea ca le tot astept de cand ai postat poza asta:-P

radu_rs 04-08-10 17:59

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3563991)
Hai odata cu pozele alea ca le tot astept de cand ai postat poza asta:-P

:???: Am o veste proasta vis-a-vis de poze, in seara asta plec la mare si nu am cand sa le mai fac. Saptamana viitoare pe la mijloc asa cu pozele.
Sorry all. :sad:

DTH 05-08-10 03:38

Rămâi dator cu o grămadă de poze :paper: altfel dacă te întorci bronzat şi fără chef de poze...ne supărăm ! :lol:

radu_rs 12-08-10 16:35

11 Attachment(s)
m-am intors si de la mare, nu am avut timp sa scot macheta afara, dar m-am straduit la poze, sa fie cat de cat de calitate.

FORD MUSTANG MACH 1 , 1/18 by AUTOart

O macheta care mi-am dorit-o mult si de care sunt foarte multumit. Un model lucrat frumos, atent, cu detalii bune, care se incadreaza cu succes si fara nicio problema in clasa de machete premium. Vopseaua este de calitate, motorul este bine detaliat, etc. As putea mentiona ca minus lipsa geamurilor laterale.
Faptul ca am ales-o in culoarea aceasta, ma face sa fiu convins ca am facut alegerea corecta!

Racer21 12-08-10 16:43

Roarrr ... agressive looking 8) Super macheta, detalii foarte bune (cel putin interiorul imi pare foarte bine realizat) , culoare "nemaipomenit de potrivita" pentru un Mach I, si pentru poze ... 10 cu stelutza de la mine ;)

Insa ai putea sa primesti 11 daca il scoti la photosession afara, impreuna cu Lancer`ul ca amandoua sunt galbene si cred ca le-ar sta bine impreuna :-)

Bine ai re-venit !

radu_bv 12-08-10 16:45

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3581362)
m-am intors si de la mare, nu am avut timp sa scot macheta afara, dar m-am straduit la poze, sa fie cat de cat de calitate.

FORD MUSTANG MACH 1 , 1/18 by AUTOart

O macheta care mi-am dorit-o mult si de care sunt foarte multumit. Un model lucrat frumos, atent, cu detalii bune, care se incadreaza cu succes si fara nicio problema in clasa de machete premium. Vopseaua este de calitate, motorul este bine detaliat, etc. As putea mentiona ca minus lipsa geamurilor laterale.
Faptul ca am ales-o in culoarea aceasta, ma face sa fiu convins ca am facut alegerea corecta!

Chiar ca e beton armat macheta asta. Desi e un model de mustang care pe mine nu prea ma incanta...nu stiu de ce...modelul nu se incadreaza in preferintele mele de mustang.:D
Si sa te corectez putin: "Un model lucrat frumos, atent, cu detalii bune, care se incadreaza cu succes si fara nicio problema in" colectia mea :lol:
Asadar, si prin urmare o sa mi-o cumpar si eu:lol::lol::lol:
Super tare...felicitari:!:

2010 12-08-10 16:55

WOW..Chiar ca are un look foarte agresiv macheta:!:
Imi place cum arata la interior, culoarea, bara pe spate..cotiera se deschide:?:
Poze afaraaaaaa stiu tu cum;)

MeMutzu 12-08-10 21:11

Foarte frumoasa macheta....este extraordinara:shock:..si nu stiu cat de mult te incurca ca e fara geamuri laterale..succes si la mai multe:D

steaua23 12-08-10 21:49

Bine mestere ! Cu primul drum la brasov, iau si macheta sa facem o sedinta foto :P

enDzo 14-08-10 09:07

Mach 1, 2, 3... :lol:... frumoasa tare viespea !... si fotografiile sunt splendide !

GrAnDe 14-08-10 10:11

Foarte frumoasa :D

radu_rs 15-08-10 09:11

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3581372)
Roarrr ... agressive looking 8) Super macheta, detalii foarte bune (cel putin interiorul imi pare foarte bine realizat) , culoare "nemaipomenit de potrivita" pentru un Mach I, si pentru poze ... 10 cu stelutza de la mine ;)

Insa ai putea sa primesti 11 daca il scoti la photosession afara, impreuna cu Lancer`ul ca amandoua sunt galbene si cred ca le-ar sta bine impreuna :-)

Bine ai re-venit !

Are un aspect agresiv. Dunga neagra de pe capota ii da un aer mai agresiv ce-i drept. O sa-l pozez alaturi de Lancer, dar nu stiu daca o sa ajung cu ele afara. Merci maestre, bine v-am regasit. 8)

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3581378)
Chiar ca e beton armat macheta asta. Desi e un model de mustang care pe mine nu prea ma incanta...nu stiu de ce...modelul nu se incadreaza in preferintele mele de mustang.:D
Si sa te corectez putin: "Un model lucrat frumos, atent, cu detalii bune, care se incadreaza cu succes si fara nicio problema in" colectia mea :lol:
Asadar, si prin urmare o sa mi-o cumpar si eu:lol::lol::lol:
Super tare...felicitari:!:

Cumpar-o dar cat mai repede pentru ca dispare! Eu am patit-o sa dispara de pe modelissimo si am ramas cu buza umflata, am dat o gramada de anunturi disperate ca doresc macheta asta si intr-un final am gasit-o. Shissss, ce bine! :shock:

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3581394)
WOW..Chiar ca are un look foarte agresiv macheta:!:
Imi place cum arata la interior, culoarea, bara pe spate..cotiera se deschide:?:
Poze afaraaaaaa stiu tu cum;)

merci 2010, cotiera nu se deschide.

Quote:

Originally Posted by MeMutzu (Post 3581951)
Foarte frumoasa macheta....este extraordinara:shock:..si nu stiu cat de mult te incurca ca e fara geamuri laterale..succes si la mai multe:D

merci man. Ma incurca ca nu are geamuri dintr-un singur considerent: intra praf in interiorul machetei. Ceea mai mare problema a unui colectionar de machete zic eu ca este praful. For f**k shake! :)

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3582076)
Bine mestere ! Cu primul drum la brasov, iau si macheta sa facem o sedinta foto :P

Ia macheta, te astept la sedinta foto. Daca nu iei macheta totusi, facem o sedinta foto cu masinile adevarate, mai mult cu a ta, buhaha :lol: :evil_laug

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 3584696)
Mach 1, 2, 3... :lol:... frumoasa tare viespea !... si fotografiile sunt splendide !

merci enDzo, este exact ca si cu Gillette, mach 1,2,3 :lol:

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3584810)
Foarte frumoasa :D

merci GrAnDe !

radu_rs 28-08-10 12:14

4 Attachment(s)
Am vrut sa fac ceva misto cu aceste doua machete... dar am ramas fara baterii, asa ca le pun pe cele care am apucat sa le fac si asta-i treaba :sad:

Intentia conteaza :confused:

All times are GMT +2. The time now is 14:05.

- Copyright 2026 4Tuning