![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze ...
|
ba, la mine au tinut grilele vopsite mai bine ca la tine le am de un an vopsite cu spray si inca arata bine
|
Quote:
|
Quote:
am facut niste sacrifici am mai lucrat si duminica am mai facut cate un polish la colegii de echipa am mai scos niste bani si uite asa bag masina pe Romania :D sorine nu a tinut nasul vopsit am sa il vopsesc oricum :D sa vad cum fac cu semnalul ca nu mai am prindere la far,sa vad cum il fac sa stea:| :peace: |
1 Attachment(s)
:D:D inca una
rotile pe spate stau muuuuult mai cracanate acum :D am lasat-o mai jos cu 2 cm :D:D :dance::dance::dance::dance: in maxim o luna ma apuc de ea:D am strans banuti :D mai am putin si o inmatriculez,ii vopsesc aripa bara fatza,aripa spate;) vreau sa mai vopsesc si jantele aceeasi culoare,si sa ii intaresc amortizoarele ! |
Ce dracu sa mai intaresti la amortizoarele alea ? sunt foarte ok...
|
frate, mie imi bate rau motoru nush ce drq o avea...am luat-o sambata seara la cercuri, am dat un burn si a inceput sa bata dintr-o data...da rau de tot...si nu e sunet de tacheti
|
Quote:
cam cum se auzea la marian pe e46? lasa ma WRX-ule...asa ai un motiv in plus sa iti pui un 2.0 24v;) Hai k va pupa fratele Kelu:*si aveti grija de cazanele astea |
Quote:
Frumoasa masina Mariane ,are stil, are renumitul badboy cum aveai la anterioru hehe..nervoasa foc ... si jentile sunt frumoase... Spor la treaba !:twisted: |
Quote:
o sa o fac zilele/saptamanile astea si o pun la vanzare...vedem cat iau pe ea...cum am luat banii nici nu ma mai duc acasa ma opresc direct in germania si ma intorc cu 325 sau 328...asta pentru ca poti inscrie in BG orice masina nu mai conteaza ce putere are :D |
Toti aveti ma soparle-n motor ?:lol::lol:
|
cum ai lasat-o mai jos 2 cm? i-ai schimbat arcurile? as vrea sa o mai las si eu putin,da-mi o idee!!
|
Quote:
on:arata foarte tare pe burta.totusi am o intrebare ce e chestia aia albastra la imbinarea farului drept cu semnaliarea???:lol: |
Suport exterior pentru semnalizare
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning