![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Detalii slabe la Gallardo si pret mare. In ciuda acestor contraargumente sta si la mine pe raft. Byefocal II este doar o alta fantezie a lui Larry Wood & Co. ce sa zic. Design nu tocmai frumos cu multe unghiuri si un motor si mai fantezist cu 16 cilindri pozitionat in fata.
|
Quote:
|
Sii ce ?
Ca am observat ca stopurile nu respecta realitate, extinctorul una cu podeaua, jantele de Superlegerra, pretul prea mare pentru ce face, unghiul mic de deschidere al usilor, garda prea mare la sol, design gresit al barelor etc |
Frumos Frumos , amenintari dinastea sa tot faci:-P, asteptam si unele mai faine ca asta :-D. Ma refer la VENOX si la ce a zis ca urmeaza , adica ceva pur sange :twisted:.
|
Foarte fain Lambo-ul tau, imi place grafica lui. Bravo.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
@Creative256: Promit sa nu dezamagesc totusi cu ce urmeaza! |
E si normal sa ne imprietenim, eu spre exemplu am fost foarte bucuros cand am vazut ca nu sunt singurul om de 24 (anu asta 25) de ani care aduna masinute, ca in magazine e cam ciudat sa caut in standurile de HW cu o gramada de parinti care se uita la mine de zici ca is.... :-D. Machetele tot timpu o sa aiba argumente pro si contra, dar daca ai cumparat e clar ca pentru tine au fost mai multe pro ;). Sper sa te ti de cuvant , imi place ca in colectia ta sunt multe elemente comune cu a mea si mai multe pe care le doresc si eu. Spor mare!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Fireste amice ca ma tin de cuvant, si pana una alta pun ceva ce am zis si dincolo pe thread-ul tau ca pun, si anume o pictura (in ulei, pe panza) executata de prietena mea, dupa o macheta! Enjoy! Mercedes Benz 500 SSK (pictura in ulei) by Simona P. |
Frumos! sa ii transmiti felicitari , eu unu nu am talent la creion si hartie, cred ca pictura in stilul asta e destul de complicata , oricum a reusit sa faca ceva frumos . Daca mai are si altele te rog sa le prezinti , zic eu ca merita si nu se supara nimeni:-D
|
Multumesc, ii transmit! Mai are si altele, dar din pacate nu dupa machete sau masini... :(
|
da frumoasa pictura! imi place...! ;)
|
Interesanta pictura :) Poate vb cu ea sa faca si unul la VW TYPE 181 ca este mai simpla asa :d Transmite-i felicitari !
|
Draguta pictura, daca are mai multe ar putea sa le expuna intr-o galerie sau pe un site de specialitate cum e 4Tuning pentru noi.
|
Quote:
Quote:
Quote:
@CALIN 79, e la inceput de drum sa zic asa, e mai mult un hobby pentru ea, dar in timp cand se vor aduna mai multe picturi, cine stie, poate vor fi expuse undeva. |
10 Attachment(s)
Iar azi dupa cum am promis, o masina de circuit pur sange. Cei interesati pot descoperi multe informatii despre masina asta aici.
PS: Maine plec din tara pentru o saptamana, asa ca la mine e pauza cu prezentarile pana weekend-ul viitor. Sa imi tineti pumnii, poate ma intorc cu ceva machete misto :lol: . AUDI R10 TDI Le Mans (1/24) Motorama |
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning