![]() |
Re: E36 - 2.0i coupe BLACK
deci tre sa fie in 10 colturi interioru'.. si capu sa fie de 8 pentru exterior.. si pe interior la fel numa capu sa fie de 10...
am gasit cheie dar in 12 colturi.. in 6.. in 18... in 10 nu am gasit.. eventual lasa-mi pe PM nr. lu' Otzy .. (sa-l salut ca EX parteneri de Focus :D il mai are?) |
caiuse eu nu cred ca o sa gasesti in nici o trusa cheia ce ati trebe.dar poti sa incerci.iar facuta la strung cine stie cat o sa te tina.si trebe sa te gandesti ca si ai aproape 150 de suruburi de desfacut si pus inapoi. cel mai bine dute sparge pusculita si ia-ti cheile ce trebe.:twisted:
|
2 Attachment(s)
Ce zici gasesc si eu jante Oz Futura replici sau cum or fi la 500Eu? scuze de off
Vreau sa le dau p-astea la schimb |
kox .. dap, ai dreptate.. lasa ca vorbim noi... apropo, ai timp si de mine sa schimbam folia aia?
claudiu29 ... oz futura eu nam vazut replici.. dar unele intr-o stare okay, pe la suma aia se invarte.. de preferat sa le vinzi pe ale tale.. si dupaia poti sa-ti alegi altele, cam ce vrei.. |
nu sunt replici pt oz futura.iar pretu depinde de ce latime este vb.
|
[QUOTE=Caius TM;3089718]kox .. dap, ai dreptate.. lasa ca vorbim noi... apropo, ai timp si de mine sa schimbam folia aia?
schimbam prietene.orice numa sa fi fericit!:mrhappy::mrhappy::mrhappy::mrhappy: |
M_FL ..prietene.. pune jantele la bazar.. nu la mine aici in sufragerie :lol:
am polisat una din buze... spectacooool iasa.. |
Uuuu,cam pe cand se aude ca va fi gata totot,cu niste poze facute de Mareo va fi crima :D
|
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
da, mareo e pregatit (sper) .. tre sa tragem o sedinta foto spectacol..
legat de jante, am gasit sa le desfac!!! jantele o sa fie facute bucatii, revopsite, polisate, aranjate!! new felgen :D multumesc!! (stie el cine..) |
4 Attachment(s)
Uite ma nene poate mai gasesti si in pisca asta ceva care sa ti placa, ca la cabrio :rolleyes2 , culoarea e exagerat de rara, daca nu ma insel atlantis blue..
Mi ai promis niste poze darar rugina n tine |
Quote:
|
da.. culoarea e spectacol ... in rest, am tot ce-mi trebuie! :lol:
si legat de pozele promise.. ti-am zis cand scot masina o sa fac.. inca nu am scoso boooossss.. |
5 Attachment(s)
eu unu te cred ca dureaza pana o scoti sa-i faci promisele poze...eu stau de aproape 3 sapt sa-mi vopseasca bara e fata, capota, aripile din fata si trimurile de la geamuri...si abia maine o s-o vopseasca si dupa, o sa fie si polish-ul masinii...care si ala mai dureaza ceva!dar tu,ca ai de vopsit masina, jantele,apoi micile detalii care le are orice masina!
Poate si vopsitorii astia au cateodata dreptate:vremea a fost cum a fost, poate mai au si eu alte masini,nu numai ale noastre:P Bafta in continuare cu masina!!! 2-3 poze cu cele 5 ore care am stat ieri cu vopsitorul sa mascam masina,prima este poza cu masina lovita inainte sa fie dusa la vopsitor: |
bine ca nu a fost mai grav ...
maine iasa bolidu' pe strazi :lol: e gata masinutaaa... mai trebuie jantele si e gata de poze |
pff..abia astept sa vad cu arata vopsita:lol: si nu cred ca numai eu8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning