![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
|
Quote:
|
WTF?? pai io stiam ca e un singur R8 in oradea,ala inmatriculat PST a lu Pompi ..? is this deh second one? :)
|
Nop.
Tot acela e. Inainte sa fie inmatriculat. |
Aham...
Inainte sa fie inmatriculat. Filmuletul de pe youtube este demult pus acolo. |
Mai exact de vreo 8 luni :)
|
din cate stiam io r8 lui Pompi e alta culoare, poate ma insel nu stiu sigur
|
Foarte frumoasa masina, trebuie sa fii langa ea ca sa ii vezi cu adevarat frumusetea.
|
ii pe vine un nou murcielago care va fi aceluiasi stapan care mai are unul. culoare ALBA :) tot 700 CP va fi ceva unicat
|
da foarte frumoase masinile no coment
|
Quote:
Bravo lui :lol: |
daca isi cumpara asemenea masini stai linistit ca nu se streseaza cu datoriile pe care le are sau nu le are .. am auzit ca si`ar fi comandat SLR sau urmeaza .. oricum treaba lui ;)
|
Quote:
Nici editie limitata NU EXISTA! Basme din astea nu s-a auzit nicaieri... nici la americani, nici la arabi, si romanul zice ca el are Murci unicat cu 700CP :-P |
hahahahahah ... se mai gaseste unu altu care stie mai multe :D Lamborghini Murcielago LP640 (640 CP) mai mult decat cel normal de 579 cp .. si nu inteleg de ce ii imposibil de 700 ... si aici chiar nu are rost sa vb de filtre - tobe sport ca nu ii dacie :)) si o resoftare iti da si CP nu numai Nm .. putina documentatie si ai fi putut fi la subiect .. te`am salutat
|
nsx-ul mai e in oradea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning