Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

bluey 08-08-10 20:28

Re: Seatul meu minor !

Gaura aia din bara fata are rolul ei ca de aia s-au gandit dobitocii aia de la Seat sa o puna acolo.
Crezi ca pe caldurile astea masinile alea frumoase care au toate gaurile astupate in bara fata se simt foarte bine?
Ok, intelegem ca trebuie sa arate bine, dar ce rost daca arata bine si iti fierbe motorul la fiecare 2 km pentru ca tu ai avut inspiratia sa iti faci o bara "clean" fara gauri.
Vlad te-ai hotarat in ce directie o iei??
Daca iti cheltuiesti banii in toate directiile nu rezolvi nimic deosebit pe nicaieri.Faci cate putin din fiecare si nici tu nu vei fi multumit de rezultat foarte mult timp.
Acum arata bine masina.
Ia-o ca pe un sfat de la unu care le-a incercat pe toate: concentreaza-ti atentia pe o treaba care te pasioneaza si te incanta.
Sunet, drag,circuit,look, sunt lucruri diferite si trebuie sa faci investitii diferite.Daca o vrei universala o sa vezi ca nu merge sa le ai pe toate.
Gandeste-te ce iti place ca sa stii ce vrei sa faci in continuare.

VladM 08-08-10 23:25

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3572412)
Gaura aia din bara fata are rolul ei ca de aia s-au gandit dobitocii aia de la Seat sa o puna acolo.
Crezi ca pe caldurile astea masinile alea frumoase care au toate gaurile astupate in bara fata se simt foarte bine?
Ok, intelegem ca trebuie sa arate bine, dar ce rost daca arata bine si iti fierbe motorul la fiecare 2 km pentru ca tu ai avut inspiratia sa iti faci o bara "clean" fara gauri.
Vlad te-ai hotarat in ce directie o iei??
Daca iti cheltuiesti banii in toate directiile nu rezolvi nimic deosebit pe nicaieri.Faci cate putin din fiecare si nici tu nu vei fi multumit de rezultat foarte mult timp.
Acum arata bine masina.
Ia-o ca pe un sfat de la unu care le-a incercat pe toate: concentreaza-ti atentia pe o treaba care te pasioneaza si te incanta.
Sunet, drag,circuit,look, sunt lucruri diferite si trebuie sa faci investitii diferite.Daca o vrei universala o sa vezi ca nu merge sa le ai pe toate.
Gandeste-te ce iti place ca sa stii ce vrei sa faci in continuare.

Chiar imi pare bine ca mi se atrage atentia din partea unuia ca tine,inca nu m-am hotarat in ce directie sa o iau. Deocamdata mai am de pus la punct cate ceva la ea. Inca nu m-am hotarat ce vreau sa iasa din ea,inca sunt pe ganduri...

ascany 09-08-10 16:25

ai avut ceva de furca cu ea de ultima data cand am intrat eu nici nu eera vopsita acum e aproape ca noua si uitanduma in paralel la primele poze si la ultimele credeam ca ai schimbat masina
oricum e de apreciat treaba facuta de tine bafta in continuare

VladM 10-08-10 00:58

Multumesc tuturor. Putin stiu ce inseamna sa scoti dintr-un cazan o masina care sa arate bine. Putin stiu sa aprecieze munca,majoritatea stiu sa gaseasca doar defectele. Si ca sa nu mai spun eterna poveste cu banii,care de altfel nu cresc in copaci. Si am preferat sa ma mai si distrez,am fost la mare,mi-am luat si niste haine nu am bagat totul in masina,dar na,de acum o dau in sentimente si nu e bine. Multumesc inca o data tuturor.

ascany 10-08-10 20:48

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3575321)
Multumesc tuturor. Putin stiu ce inseamna sa scoti dintr-un cazan o masina care sa arate bine. Putin stiu sa aprecieze munca,majoritatea stiu sa gaseasca doar defectele. Si ca sa nu mai spun eterna poveste cu banii,care de altfel nu cresc in copaci. Si am preferat sa ma mai si distrez,am fost la mare,mi-am luat si niste haine nu am bagat totul in masina,dar na,de acum o dau in sentimente si nu e bine. Multumesc inca o data tuturor.

si nu mai fii asa zgarcit la poze

VladM 14-08-10 17:33

Poze nu mai pun pana saptamana viitoare cand voi face urmatoarele modificari:
-folie negru lucios pe cupola
-geamuri fumurii
-jantele vor fi negre cu buza rosie

motzu 18-08-10 19:15

super pretene,hai ca tre sa ne intalnim la o bereeeeeeeeeeeeeeeee
bafta multa!8)

VladM 18-08-10 19:23

4 Attachment(s)
Mc motzule :D

Inainte ->>> Dupa

Eu sunt multumit,am realizat ceva zic eu,am salvat o masina de la fiare vechi.Si nu se termina aici,sper pe saptamana viitoare la niste arcuri sport si peste vreo 2 saptamani la un xenon.

bluey 18-08-10 20:24

Ai grija cu xenonul ala.
Vrei sa intri in categoria celor care sunt injurati pe strazi ca orbesc lumea si au ca scuza: "dar uite ce bine vad in fata frate".
Intr-adevar vezi bine in fata dar pe faruri fara lupe bat in copaci si in ochii partenerilor de trafic.
Iesi pe strada noaptea cu masina, uita-te la masinile care te orbesc si vei intelege ce zic.
E alegerea ta ce iti pui pe masina si cum iti pui.

morpheusmaster 19-08-10 02:25

Quote:

,am salvat o masina de la fiare vechi
Asta am apreciat cel mai mult la ce ai facut. Nu ai scoso tzipla tipla, mai is multe de lucrat in timp...dar cum ai zis si tu, ai salvat o masina de la fiare vechi. Si nu multi au curajul, nu multi au dorinta...so congrats!!! Acum ca tot n'ai plastic ai mai mult timp sa o bibilesti cat e pe dreapta...deci baga mare pan nu vine frigu...

VladM 20-08-10 19:48

Nu mai este jeep :D Arata super criminal si se comporta belea :X Arcuri sport rosii FK. In curand si pozele.

RIcKO 20-08-10 20:12

Acum ca tot n'ai plastic ai mai mult timp sa o bibilesti cat e pe dreapta...deci baga mare pan nu vine frigu...[/QUOTE]

ce_ai facut mah ? ai ramas fara permis? ,,,foarte tare a iesit masinuta :d cand vi la o bere?

VladM 20-08-10 20:20

7 Attachment(s)
Neacordare :)) Am sa vin eu,nu scapati asa usor :) Se vede si se comporta CRIMINAL cu arcurile sport :X Maine sper sa reusesc sa ma duc la om sa-mi puna folia pe cupola si pe geamuri si sa vopsesc jantele.

Cam asta-i...scuzati claritatea. :D Se vede mult mai bine in realitate,aici parca e mai inalta. Rog un moderator sa-mi uneasca posturile.

valitataye 21-08-10 09:16

Vlad fara suparare dar incearca sa aranjezi putin grila fata in partea dreapta sub far,in rest e OK au coborat ceva arcurile:lol:

RIcKO 21-08-10 15:15

eu zic sa dai jos folia de pe faruri mai bine astepti pana strangi bani de pleoape , arata bine asa lasata , cred ca ai nevoie de ceva mai mult J :D

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning