![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
Ce tare:))))
|
Da... si din pacate mi-am schimbat impresia in totalitate despre Banica JR asta. Un infatuat,un basinos,un.. nu are rost sa-l calific insa e etichetat.
Au fost si in Libertatea,Click sursa fotografii Night Team Racers,click-ul punand watermark si asumandu-sile.... so: WTF :) http://videonews.antena3.ro/action/v...or-in-capitala |
Quote:
|
Ma speriasem.Credeam ca ia-i dat de ai julito :)
Lasa mai Tony.Tu sa fi sanatos.Si masina in stare exceptionala. |
Multumesc maestre...
|
4 Attachment(s)
Felicitari Tonny!!!...Number one baietzii!!!...
Felicitari pentru cupe si pentru munca depusa!!... |
Multumim frumos maestre si ne bucuram ca v-am avut alaturi de noi atat in cadrul evenimentului cat si la intoarcere, prea frumoasa coloana si foarte placuta conferinta intre 01.02.03.04.05,"Prietenii" stiu de ce :)
|
Quote:
|
Receptie 01,over :)
|
10 Attachment(s)
Am participat cu Calibra PSD-ul la Salonul Tuning Auto-Moto Rm Valcea la Centru De Expozitii si Evenimente Sofianu organizat cu sprijinul Shadow Racing Team.
In urma participarii am obtinut un rezultat mai mult decat multumitor pentru palmaresul PSD-ului si al clubului Night Team Racers, locul I la Best Interior si Best Engine NTR-ul locul II. Ne-am simtit minunat in cadrul evenimentului,a fost ecaterinca maxima iar drumul de intoarcere demential cu sprijinul lui GAD-u,Dark-ul si Adi-Celica. Mergem mai departe pentru a deveni mai performanti. Multumim d-nului Sofianu,staff-ului Shadow Racing Team,baietilor de la bar,fotografii ..... |
Felicitari pentru cupele obtinute , si la mai multe :) Sper cand mai ai drum pe la Turnu Magurele , sa ma cauti pentru o sarma :) , ca sa vad si eu masina . Felicitari pentru ea , este extraordinara la toate capitolele .
|
Quote:
Sper sa mai putem repete 01,02,03,04,05 si la mai multi:-P:-P... |
frumoasa foc :X:X mai ales din poza aia de la spate...
totusi ce-i cu bandourile alea? parca-s suflecate:???: |
+1 chiar arata bine :)
|
Proiectul continua !
01. - Comandat husa baterie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning