Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Skma 04-05-06 16:19

Re: Satu Mare ?

Bravo voua :D

Criwar 04-05-06 16:20

multumiiiiiiiiiiiiim mult de tot...

Spark 04-05-06 16:23

:dance: acuma chair ca avem motiv sa sarbatorim ...
:drunk: cu ce udam aceasta realizare ? ;)

Criwar 04-05-06 16:24

cu apa =))...k suntem cu masina :P...de acuma...lume sa vina...am inceput de vreo 3 luni si uite unde am ajuns...rapid ne dezvoltam...pun pariu k pe la vara o sa fim mai multi de o gramada...sa speram..

Spark 04-05-06 16:27

ink nu am incercat ... da` am auzit ca berea fara alcool e cam najpa ..
sa speram ca o sa fim mai multzi ... si probabil asa o sa si fie ...

Snoopy 04-05-06 16:27

Haha Criwar tu esti cu masina.... :)) Eu si Spark venim pe jos de e ceva de sarbatorit :).
Numa bine.

Spark 04-05-06 16:34

sau o sa vin si eu cu masina ... dak o primesc si e libera ...
nu e cine stie ce ... da macar e ceva ... :)
dar in principal .. cam asa e ... mai mult .. cu permisu` doar in buzunar ...

raul_rebelul2005 04-05-06 22:49

Salutare....cam mult scrieti....daca facem ceva la sfarsit de sapt.dati un tel.ca eu nu prea am timp sa intru pe net....

holdo 05-05-06 12:26

salutare fratilor!!! din pacate am lipsit cam mult :( Intre timp am ajuns la comunitati locale? Asta ar trebui sarbatorit! Daca va ganditi sa faceti ceva in wheekend anuntati-ma! da numa prin tel. ca nu am acces la net :( Salutare la toata lumea si eveti grija de permise ca pol s-o cam pus pe treba in ultimul timp! Si sper sa ne vedem in curand! :)

ben23half 05-05-06 15:39

si pe mine sa ma anuti holdo.... daca si tu la randul tau esti anuntat...

Criwar 05-05-06 16:17

nah mah ce facem amu seara? mergem pana in BM? ne intalnim sau mergem aici la o miscare? sau ma duc sa beau?

Criwar 05-05-06 20:20

bah...ma cam dezamagiti..am facut sensu de vreo 15 ori azi...acuma ma doare capu...:)...
sa va povestesc o faza...am lasat masina in parcare la catedrala...si un preten o fumat si era geamu lasat si am uitat sa il ridic si am mers sa ne plimbam prin parc...si knd am venit la masina am vazut k e deschis...mi-o stat inima...si ce credeti...nimik nu o disparut...nu s-o atins nimeni de ea...si traim in Romania...deci nu e cum spun strainii...
dapoi sa vedeti ce masini...va pica fata

Snoopy 06-05-06 13:42

Fratilor nici o miscare.Unde ati disparut o parte din voi? Juana??

SoundIdentity 06-05-06 19:55

mai baietzi!!! o intrebare!!! e buna zona aia unde e spalatoria service si magazinu lui oliver????ca acolo vreau sa deschid magazinul de HIFI sisteme audio profesionale???

raul_rebelul2005 07-05-06 12:09

SoundIdentity,da pot sa spun ca ii buna zona,daca deschizi acolo Oliver pica:),nu chiar de tot,noroc ca are spalatoria si service-ul....alta zona mai buna nu ai gasit??undeva mai in centru orasului zic eu ca ar fi mai bine,undeva unde sa fie mai vizibil magazinul respectiv....cam in cat timp o sa-l deschizi,cam in 2 sapt.?cam asa ai zis.....bafta sa ai....salut...

All times are GMT +2. The time now is 03:38.

- Copyright 2026 4Tuning